سوپ پرتقال
مواد لازم برای۷ نفر
آب پرتقال ۲ لیوان
آرد ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
مرغ ۱ کیلوگرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
شکر ۱ قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا مرغ را با افزودنی های دلخواه بپزید و پس از آن استخوانهای مرغ را جدا كرده و آن را چرخ كنید. درون ظرفی مناسب روغن یا كره را داغ كرده و پیاز را در آن سرخ كنید و پس از آن سیر را هم اضافه كرده و تفت دهید
۲- به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه كرده و پس از چند دقیقه نمك و ادویه را هم اضافه كنید.
۳- مواد را خوب مخلوط كرده و سپس آب پرتقال ، مرغ و شكر را به سوپ اضافه كرده و اجازه دهید 20 دقیقه با هم بجوشند. سوپ را پس از این مدت آماده سرو كنید.
سایر نکات
تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال كشور زیاد طبخ میشود
میتوانید برای تزیین از جعفری خرد كرده استفاده كنید
اگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط كن میكس كنید تا سوپ شما یكنواخت شود
حواستان باشد آرد را كم كم به سوپ اضافه كنید تا گلوله نشود و پس از اضافه كردن آرد مدام هم بزنید