سوپ کرفس
مواد لازم:
ساقه کرفس تازه: نیم کیلو
پیاز: 2 عدد متوسط
آب مرغ یا آب قلم: 3 تا 4 لیوان
کره: 400 گرم
سیب: 2 عدد متوسط
پنیر خامهای: 100 گرم
خامه: 100 گرم
جعفری خرد شده: نصف فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا کرفس را خرد کنید و با پیازهای خرد شده و آب مرغ، روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا جوش آمده و حرارت را کم کنید تا به آرامی پخته شود. میوه سیب را نگینی خرد کرده و با کره سرخ کنید و به سوپ اضافه نمایید.
خامه و مقداری از سیبهای سرخ شده را برای تزئین روی سوپ نگه دارید. پنیر خامهای را خرد کرده و به مواد سوپ بیفزایید. میتوانید 2 قاشق پودر جو پرک هم برای قوام سوپ اضافه کنید.
نمک و فلفل را در سوپ بریزید و برای چاشنی از آبلیمو استفاده کنید. پس از جاافتادن، سوپ را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با جعفری خرد شده و خامه و سیبهای سرخ شده تزئین کنید. این سوپ بسیار خوش عطر و لذیذ و مجلسی است.