خانه
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۲۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    آش ماست

    مواد لازم (برای 4 نفر):

    برنج 1/3 پیمانه (54 گرم)

    آب  به مقدار لازم 

    لپه 1/2 پیمانه ( 75 گرم )

    بلغور گندم  1 پیمانه (150 گرم )

    پیاز داغ 1/4 پیمانه (12 گرم )

    فلفل سیاه (پودر شده) و نمک به مقدار لازم

    سبزی( پاک و خرد شده) 250 گرم 

    زردچوبه 1 قاشق چای خوری (3 گرم)

    ماست چکیده 2 پیمانه ( 400 گرم )

    سیر داغ و نعناع داغ مقداری برای تزیین

    سبزی شامل: تره، جعفری گشنیز از هر کدام 70 گرم و نعناع و خالواش از هر کدام 20 گرم

    روش تهیه

    1- برنج را در مقداری آب از هشت ساعت قبل خیس کنید، سپس هنگام پخت آب روی آن را خالی کنید.

    2- لپه را از 24 ساعت قبل و بلغور را از 12ساعت قبل به طور جداگانه خیس کنید (در مدت زمان خیسانده دو الی سه بار آب آن ها را عوض کنید)، سپس هنگام پخت در آبکش بریزید.

    لپه را با مقداری اب پنج دقیقه بجوشانید و ابکش کنید.

    3- در قابلمه ای مناسب لپه، بلغور و برنج را به همراه هفت پیمانه آب روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد، حرارات را ملایم کنید. درِ ظرف را بگذارید تا نیم ساعت بپزد.

    4- سپس پیاز داغ، نمک و فلفل را به مخلوط بالا افزوده و بگذارید تا مواد کاملاً پخته شوند.

    5- سبزی و زردچوبه را نیز به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت دیگر آش بپزد.

    6- مقداری از ماست را برای تزیین کنار گذاشته و به باقیمانده آن کمی آب اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً یکدست شود و کم کم به آش بیفزایید تا ماست نبُرد، یکی دو جوش که زد، آش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با بقیه ماست، سیر داغ و نعناع داغ تزیین و سرو کنید.

    نکته: 

    اندازه تره داده شده بر مبنای پاک شده آن است که میزان پاک نشده آن 95گرم می باشد.

    اندازه باقی سبزهای داده شده بر مبنای پاک شده آن ها است که مقدار پاک نشده آن ها دو برابر میزان داده شده می باشد.

    روش تهیه نعناع داغ

    1/4 پیمانه روغن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، سپس دو قاشق سوپ خوری نعناع خشک را اضافه کنید، به محض این که روغن داغ شد از روی حرارت بردارید. نکته مهم در تهیه نعناع داغ این است که نعناع را نباید در روغن داغ بریزید، بلکه زمانی که روغن فقط گرم شد نعناع را اضافه کنید و زمانی که روغن داغ شد از روی حرارت بردارید تا رنگ نعناع سیاه نشود.

    روش تهیه سیر داغ

    سیر را به صورت خلالی خرد کنید، سپس روغن را در تابه ای مناسب روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود، آنگاه از روی حرارت بردارید. دقت کنید اگر سیر را زیاد سرخ کنید عطر سیر از بین می رود و رنگ سیر تیره می شود.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان