سوپ_قرمز
این یک غذای ترکیه ای است که بسیار مقوی و خوشمزه است. فقط یک عیب داره و اون اینه که چشم ایرانی در نظر اول اون رو به شکل رب می بینه در حالی که اصلا رب نداره. برای بچه ها بدلیل نداشتن رب ، غذای بسیار سالمیه ( مگر اینکه شما ربهاتون رو خونگی درست کنید!!!)وبخاطر داشتن عدس و اب قلم در سرما خوردگیها معجزه می کنه.
مواد لازم :
دال عدس ( عدس قرمز )........... نصف فنجان
سیب زمینی کوچک ................ یک عدد
چغندر قرمز ....................... یک عدد
پیاز متوسط ...................... یک عدد
آب قلم یا آب مرغ ............... دو پیمانه
نمک و فلفل قرمز .............. دلخواه
گشنیز خرد شده .............. 1 ق غ
روغن زیتون .................... 3 ق غ
کره یا خامه ..................... ا ق غ
طرز تهیه:
چغندر را نگینی ریز خرد کنید و با یک پیمانه آب بگذارید کاملا بپزد.
پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با روغن زیتون تف دهید. سیب زمینی را نگینی درشت خرد کنید و با عدس به پیاز اضافه کنید و با آب قلم و دو پیمانه آب اضافه بپزید.
وقتی کاملا پخت چغندر پخته را با آب خودش میکس کنید و به سیب زمینی و عدس ( که آنها هم تقریبا له شده اند ) اضافه کنید.نمک و فلفل سوپ را بنا به ذائقه تون اندازه کنیدو سپس کره یا خامه را اضافه کنید و با آبلیموی تازه سرو کنید. روی سوپ با گشنیز تازه تزیین می شود که من چون تو خونه نداشتم نعنا رو واسه