خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۰:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سوپ_قرمز

    این یک غذای ترکیه ای است که بسیار مقوی و خوشمزه است. فقط یک عیب داره و اون اینه که چشم ایرانی در نظر اول اون رو به شکل رب می بینه در حالی که اصلا رب نداره. برای بچه ها بدلیل نداشتن رب ، غذای بسیار سالمیه ( مگر اینکه شما ربهاتون رو خونگی درست کنید!!!)وبخاطر داشتن عدس و اب قلم در سرما خوردگیها معجزه می کنه.

    مواد لازم :

    دال عدس ( عدس قرمز )........... نصف فنجان

    سیب زمینی کوچک ................ یک عدد

    چغندر قرمز ....................... یک عدد

    پیاز متوسط ...................... یک عدد

    آب قلم یا آب مرغ ............... دو پیمانه

    نمک و فلفل قرمز .............. دلخواه

    گشنیز خرد شده .............. 1 ق غ

    روغن زیتون .................... 3 ق غ

    کره یا خامه ..................... ا ق غ

    طرز تهیه:

    چغندر را نگینی ریز خرد کنید و با یک پیمانه آب بگذارید کاملا بپزد.

    پیاز را نگینی ریز خرد کنید و با روغن زیتون تف دهید. سیب زمینی را نگینی درشت خرد کنید و با عدس به پیاز اضافه کنید و با آب قلم و دو پیمانه آب اضافه بپزید.

    وقتی کاملا پخت چغندر پخته را با آب خودش میکس کنید و به سیب زمینی و عدس ( که آنها هم تقریبا له شده اند ) اضافه کنید.نمک و فلفل سوپ را بنا به ذائقه تون اندازه کنیدو سپس کره یا خامه را اضافه کنید و با آبلیموی تازه سرو کنید. روی سوپ با گشنیز تازه تزیین می شود که من چون تو خونه نداشتم نعنا رو واسه 

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۲۷/۱۱/۱۳۹۴   ۱۰:۲۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان