خانه
239K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ هویج مراکشی

    مواد اولیه : (برای 4 نفر)

    آب مرغ 2.5 فنجان (کم نمک)  

    نمک به مقدار لازم  

    زیره 2.5 قاشق چای خوری  

    آبلیمو 1 قاشق چای خوری  

    عسل 1 قاشق غذاخوری  

    هویج 450 گرم (خرد شده)  

    کره 55 گرم  

    پیاز  1 فنجان (پیاز سفید - خرد شده)  

    فلفل قرمز 1/8 قاشق چای خوری  

    ماست 120 گرم  

    فلفل سیاه به مقدار لازم  

    طرز تهیه:

    کره را داخل یک ماهی تابه بزرگ گرم کنید تا آب شود. سپس پیاز را به مدت دو دقیقه تفت دهید و با هویج مخلوط کنید و آب مرغ را به آن اضافه کنید و به جوش آورید. بعد حرارت را کم کنید و درب آن را ببندید، بگذارید به مدت 20 دقیقه آرام بجوشد تا هویج نرم شود. 

    زیره را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت قرار دهید تا تست شود سپس وقتی خنک شد آن را آسیاب کنید. 

    سوپ را از روی حرارت بردارید و داخل مخلوط کن بریزید و له کنید. سپس به ماهی تابه برگردانید و با عسل، آبلیمو، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. 

    سوپ را داخل کاسه بریزید، ماست را روی سوپ پخش کنید و روی آن زیره را پراکنده کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان