آش جو ساوه ای
این آش یکی از محبوبترین آشهای ساوجی هاست
مواد لازم:
لوبیا قرمز / 1 پیمانه
عدس / 1 پیمانه
جو / 1.5 تا 2 پیمانه
پیازداغ / فراوون
نمک و فلفل / بمقدار لازم
رنگ زیبا و قرمز این آش بخاطر لوبیای اون هست و اگه مایلید که بیشتر به قرمزی بزنه ، جو اون را 1.5 پیمانه بریزید و اگر رنگش مهم نیست همون 2 پیمانه بریزید.
البته بعضیا لوبیا چیتی هم میریزن.
عدس و جو و لوبیا رو بمدت 24 ساعت خیس کنید سپس هرسه اونها رو داخل قابلمه بریزید تا خوب بپزند...پس از اینکه پخته شدن و حسابی جا افتادند ( تقریبا باید سفت شده باشه) اونهارو بخوبی بکوبید ( سوسولا میتونن از گوشتکوب برقی استفاده کنن ) میزان له شدن حبوبات به سلیقه خودتون بستگی داره.
نمک را هم به اون اضافه کنید و پیاز داغ هم به مواد اضافه کنید.
حالا میتونید روی اون را با پیاز داغ فراوون تزیین کنید و ببرید سر سفره و یه سری گشنه را از مرگ نجات بدید
( رنگ و روی پیاز سرخ کرده هم بستگی به سلیقه شما داره ولی میتونید برای خوش رنگ شدنش از زردچوبه یا زعفران و....استفاده کنید)