سوپ قارچ و اسفناج
قارچ را روي حرارت ملايم با كره تفت دهيد تا نرم شود.....
مواد لازم:
* قارچ خرد شده- نصف ليوان
* پياز خرد شده- نصف ليوان
* كره- ? قاشق غذاخوري
* شير- سه و يك چهارم ليوان
* پودر جوز هندي، پودر سير، نمك و فلفل- به مقدار كم
* آرد ذرت- ? قاشق مرباخوري
* اسفناج- يك كيلوگرم
* پنير خامه اي-
طرز تهيه:
* قارچ را روي حرارت ملايم با كره تفت دهيد تا نرم شود.
* ? ليوان شير و ادويه به قارچ اضافه كنيد و بگذاريد به جوش بيايد.
* آرد ذرت را با يك چهارم ليوان شير مخلوط كنيد و به تدريج به مواد قارچ اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا با هم مخلوط شوند.
* سوپ را مرتب هم بزنيد تا غليظ شود سپس بگذاريد روي حرارت كم به مدت ? دقيقه بپزد.
* اسفناج خرد شده و كاملا آب گرفته را به همراه پنير خامه اي به سوپ اضافه كنيد و در حالي كه مرتب هم مي زنيد بگذاريد اسفناج پخته شود و پنير نيز كاملا آب شود.