۱۱:۴۵ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
آش كرفس و گردو
مواد لازم :
كره 50 گرم
آرد سفيد گندم نصف پيمانه
شير يك پنجم پيمانه
پنير گودا 200 گرم
ماست ترش نصف پيمانه
مغز گردو 6 عدد
نمك و فلفل به مقدار لازم
پياز 2 عدد
ساقه كرفس 4 عدد
موسير 4 عدد
طرز تهيه :
ابتدا پياز، كرفس و موسير را خرد مي كنيم.
سپس كره را داغ كرده و پياز و كرفس و موسير و گردوي خرد شده را كمي در آن تفت مي دهيم تا نرم شوند.
سپس آرد سفيد و شير سرد را با هم مخلوط مي كنيم و به مواد بالا اضافه مي كنيم.
به مقدار لازم آب به مواد اضافه مي كنيم و ظرف را روي حرارت قرار مي دهيم و صبر مي كنيم جوش بيايد. حرارت را كم مي كنيم و اجازه مي دهيم سبزيجات خوب بپزند.
نمك و فلفل را اضافه مي كنيم و وقتي آش جا افتاد، پنير گودا را خرد كرده و همراه با ماست ترش به آن اضافه مي كنيم.
بعد از مدتي غذا آماده ي سرو است. براي تزيين مي توانيد از گردو و برگ هاي كرفس استفاده كنيد.