#سوپ_بلغور
دستپخت شهین
مواد لازم
بلغور گندم یک ونیم پیمانه
سینه یا ران مرغ. یک عدد
اب مرغ. سه لیوان
پیاز دوعدد
نعناع به مقدار لازم
ماست. یک ونیم پیمانه
سیر. دو حبه
نمک،فلفل،زردچوبه،به میزارن لازم
طرز تهیه
ابتدا بلغور را چند بار شسته وبا دو لیوان اب بگذارید بپزد،در ظرف جداگانه مرغ را بهمراه یک پیاز ودو حبه سیر له شده میگذاریم تا بپزد،وقتی مرغ پخت استخوان ان را جدا وریز ریز میکنیم بلغور هم پخته ،اب مرغ را با ابکش جدا ومواد داخل ابکش که پیاز وسیر بود روی مرغ ریش شده میریزم وبه همراه بلغور پخته داخل غذا ساز یا میکسر یکدست میکنیم درون قابلمه ای میریزیم واب مرغ را اضافه میکنیم وقتی جوش امد تند تند هم بزنید تا ته نگیرد غلیظ که شد نمک،فلفل،زرد چوبه را مخلوط میکنیم،شعله را خاموش میکنیم،ماست را با یک لیوان اب رقیق وصاف کرده وبه سوپ می افزاییم،دو دقیقه هم میزنیم تا ماست بریده نشود ،سوپ اماده است،هنگام سرو با یک پیاز مانده که سرخ کرده ایم ونعناع داغ تزیین میکنیم نوش جان🌺