سوپ نودل مرغ برای ۴ نفر
مواد لازم و طرز تهیه:
۲ تیکه کوچک سینهی مرغ بدون استخوان به اندازهای باریک و کوچیک بریده شده رو با یک پیاز کوچک و مقداری نمک پخته. ۱ ق غ زنجفیل تازه خورد شده، حدوداً ۵ ۱/۲ پیمانه آب مرغ، ۳ ۱/۲ اونز قارچ (در صورت دسترسی قارچ شیتاکی) خورد شده، ۹ اونز نودل Oudon, نصف آب لیموی سبز تازه، ۱ ق غ سٔس سوی، ۲ ساقهٔ پییازچه خورد شده، ۱ عدد فلفل تند در صورت دلخواه، ۷-۸ برگ ریحان تیکه شده، ۱ هویج معمولی به صورت کبریتی خورد شده، ۱/۲ پیمانه برگهای گشنیز تازه و مقدار کمی نمک.
بعد از آن که مرغ مقداری پخت آنها را با چنگال ریش ریش کرده آب مرغ را افزوده و بعد از آنکه به جوش آوردیم حرارت را کم کرده و قارچها را به آن اضافه میکنیم و حدوداً ۷ دقیقه میگذاریم بپزد. جداگانه نودلها را در آبجوش نمک دار میپزیم تا نودلها نرم و پخته شوند سپس آن هارا آبکش کرده و آنهارا به سوپ اضافه کرده و میگذاریم چند دقیقه ی دیگر جوش بخورد. در آخر فلفل، ریحان تکه تکه شده، آبلیمو، سٔس سوی را به آن اضافه میکنیم. موقع سرو کردن با مقداری پیازچه، هویج و گشنیز روی آنها میریزیم.