سوپ برش روسی
مواد لازم به ترتیب پخت
آب قلم-گوشت راسته گوساله نیم کیلو/چغندر قرمز 3 تا 4 عدد/هویج 3 عدد بزرگ/رب گوجه فرنگی یک پیمانه/کلم قرمز و سفید نیم کیلو/سیب زمینی2 عدد/نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقار لازم/برگ بو 6 برگ درسته/فلفل بهار درسته یک قاشق غذاخوری
تمامی مواد باید نگینی درشت خرد شود و به ترتیب پخته شود رنگ این سوپ قرمز تیره میباشد و در صورت امکان بند تهیه شود
هنگام سرو با خامه ترش هم میشود سرو کرد ولی من ساده اش را بیشتر دوست دارم با نان سیاه آلمانی
طعم خاص این سوپ بخاطر برگ بو و فلفل بهار آن است که فرامو ش نشود