خانه
238K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دوستان براتون تعدادی دستور پخت آش و سوپ رو میزارم 

    شما هم همکاری کنید


  • leftPublish
  • ۲۰:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ کرفس

    مواد لازم: 

    ساقه کرفس تازه: نیم کیلو

    پیاز: 2 عدد متوسط

     آب مرغ یا آب قلم: 3 تا 4 لیوان

    کره: 400 گرم 

    سیب: 2 عدد متوسط

    پنیر خامه‌ای: 100 گرم 

    خامه: 100 گرم

    جعفری خرد شده: نصف فنجان 

    نمک و فلفل: به میزان لازم 

    آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا کرفس را خرد کنید و با پیاز‌های خرد شده و آب مرغ، روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا جوش آمده و حرارت را کم کنید تا به آرامی پخته شود. میوه سیب را نگینی خرد کرده و با کره سرخ کنید و به سوپ اضافه نمایید.

    خامه و مقداری از سیب‌های سرخ شده را برای تزئین روی سوپ نگه دارید. پنیر خامه‌ای را خرد کرده و به مواد سوپ بیفزایید. می‌توانید 2 قاشق پودر جو پرک هم برای قوام سوپ اضافه کنید.

    نمک و فلفل را در سوپ بریزید و برای چاشنی از آبلیمو استفاده کنید. پس از جاافتادن، سوپ را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با جعفری خرد شده و خامه و سیب‌های سرخ شده تزئین کنید. این سوپ بسیار خوش عطر و لذیذ و مجلسی است. 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۹:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوپ بوقلمون، سوپی کلاسیک 

     اگر بوقلمون نداشتید از مرغ و اگر مرغ هم در دسترس نداشتید با آب مرغ می توانید درست کنید.

    مواد لازم:

    ۲ قاشق غذاخوری کره
    ۲ فنجان پیاز خرد شده
    ۱ فنجان کرفس خرد شده
    ۱ فنجان هویج خرد شده
    ۴ قاشق چایخوری پودر کاری زرد
    ۴ فنجان عصاره مرغ یا بوقلمون
    یک چهارم فنجان برنج سفید خام
    ۲ عدد سیب سبز (پوستش رو بکنین و هسته هاش رو دربیارین و در آخر خرد کنین)
    ۱ قاشق چایخوری نمک
    ۲ برگ بو
    یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
    ۲ فنجان گوشت (بوقلمون پخته و خرد شده)
    یک چهارم فنجان خامه چرب
    خامه ترش یا ماست ساده برای چاشنی زدن
    پیازچه خرد شده برای چاشنی زدن
    طرز تهیه:

    1. یه قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالای گاز گذاشته و کره رو داخلش آب کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه بدین (۸ تا ۱۰ دقیقه). پودر کاری رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.

    2. برگ بو، عصاره مرغ و برنج رو اضافه کردن و حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده تا آروم برای ۵ دقیقه بجوشه.

    3. سیب خرد شده، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و بذارین ۱۰ دقیقه دیگه بجوشه.

    4. بوقلمون خرد شده رو هم به سوپ اضافه کنین. وقتی دوباره جوش اومد، خامه رو بهش اضافه کنین. کمی دیگه نمک و فلفل بزنین تا طعم دار بشه.

    5. میتونین با چاشنی ماست یا خامه ترش که با کمی آب رقیق شده باشن یا کمی پیازچه تازه سوپ رو سرو کنین.

    نکته: در صورتی که به گوشت بوقلمون دسترسی ندارین میتونین از گوشت مرغ استفاده کنین.

  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سوپ اسفناج

    این سوپ متفاوت رو حتما امتحان کنید

    مواد لازم

    کره :50 گرم

    پیاز ریز شده : یک عدد

    اسفناح خرد شده : تقریبا ” 3 لیوان

    شیر: 2 لیوان

    آب مرغ : 5 لیوان

    ورمیشیل : یک پیمانه

     

    طرز تهیه

     

    پیاز رو تو کره تفت بدید و آب مرغ و اسفناج رو بریزید روش و اجازه بدید چند جوش یزنه و اسفناج پخته بشه ، بعد شیرو ورمیشل رو اضاف کنیید ، وقتی ورمیشل ها پخت نمک و فلفل بزنید وسرو کنید ، درصورت تمایل میتونید برای تزئین از خامه هم استفاده کنید.

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آش ماسوا

    با یه آش بروجردی چطوری؟

    این آش یه آش بروجردی هست گویا درزبان محلی ” ماسو” به معنی کشک و ” ا ” به معنی آب هست.

     

    مواد لازم

    نخود : نصف پیمانه

    لوبیا سفید : نصف پیمانه

    بلغورگندم: یک پیمانه

    اسفناج خرد شده: سه لیوان

    تره خرد شده : نصف لیوان

    کشک: یک پیمانه

    زردچوبه : یک قاشق مربا خوری

    پیاز خلال شده: یک عدد

    نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری

    اب مرغ یا گوشت : ۸ لیوان

    نمک : مقداری

    طرز تهیه

    نخود و لوبیا رو از۲۴ ساعت قبل خیس کنید ( خیس کردن حبوبات باعث میشه نفاخ نباشن )

    بلغور رو دوساعتی خیس کنید، نخود و لوبیا رو بذارید بپزه وقتی نیم پز شدند آب بلغور رو خالی کنید و به نخود اضافه کنید آب گوشت یا مرغ رو هم بریزید و اجازه بدید حبوبات کاملا بپزن ، وقتی پختند سبزیجات و نمک رو اضافه کنید و تا آش جامیفته سسش رو آماده کنید

    برای سس ، پیاز رو سرخ کنید زردچوبه و نعناع رو بهش اضافه کنید و بعد کشک رو مخلوط کنید ازرو گاز بردارید آخرهای طبخ که میخواستید آش رو سرو کنید سس رو بریزید توش یک جوش که زد آماده ست .

  • ۲۳:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آش ترش 

    موادلازم:

    دوپیمانه برنج شکسته یا نیم دانه،سبزی آش ترش که شامل گشنیز،نعنا،تره،چوچاق،کاکوتی،برگ چغندر ،کلاسبزی ساطوری شده یک کیلو،باقالی مازندرانی دو پیمانه،گوجه سبزیا غوره عسکری یک پیمانه اگرهم ترش نشدبا آب اناریاآبغوره ترشش میکنیم،نعناداغ،سیرداغ،دونه انارترش میکس یا سابیده شده

    طرزتهیه:برنج را به مدت شش ساعت خیس میدهیم درست مانندشعله زردروی حرارت میگذاریم تا کاملا شفته بشه ومدام هم بهم میزنیم تا ته نگیره میزان آبش هم بایدیه کم رقیق ترازشعله زرد باشه.گوجه سبزرابه برنج اضافه میکنیم،باقالی را که جداگانه پخته بودیم به برنج اضافه میکنیم نهایتا سبزی ساطوری رو هم اضافه میکنیم واجازه میدهیم تا آش ترش به خوبی جابیوفته ولی مدام بایدهم بزنیم تا برنج ته نگیره درآخرسیرداغ فراوان به همراه نعنا داغ داخل آش میریزیم وآماده سرو میکنیم وروش رو هم با انارسابیده شده وسیرداغ ونعنا داغ تزیین میکنیم درکناراین آش ماهی دودی وبرگ ترب بسیارلذیذمیباشد.نمک وفلفل هم به میزان دلخواه اضافه خواهدشد.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • ۲۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ جو

     یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است. این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

    ]طرز تهیه سوپ جو

    مواد لازم

    بلغور جو 1 بسته

    هویج رنده شده  نیم کیلو

    شیر  1 الی 2 لیتر

    اب مرغ یا اب گوشت  به میزان کافی

    خامه پاکتی 1 بسته

    نمک و فلفل قرمز  به میزان کافی

    طرز تهیه:

    ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس میگذاریم تا جابیفتد دوباره شیر داغ شده به ان اضافه مینماییم 

    توجه داشته باشید اگر شیر سرد باشد در غذا بریده بریده میشود وقتی غذا جا افتاد قبل از صرف کردن خامه به ان می افزاییم برای تزیین کمی جعفری روی ان میریزیم .

    امیدواریم با تهیه این سوپ لذیذ و خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ پای مرغ و سبزیجات

     

    بنا به گزارش آکاایران : پای مرغ 10 عدد  .  هویج 1 عدد  .  پیاز 1 عدد  .  کرفس خرد شده 1 لیوان

    آویشن تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری  .  برگ بو 1 عدد  .  فلفل سبز 1 عدد

    طرز تهیه : داخل قابلمه تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پاهای مرغ تمیز شده را به آب جوش اضافه کنید و پس از 5 دقیقه که جوشید با آب سرد آبکشی کنید.

     

    داخل قابلمه چند قاشق روغن بریزید ، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود سپس کرفس خرد شده و آویشن را اضافه کنید.

     پاهای مرغ آبکشی شده ، برگ بو ، نمک ، هویج خرد شده ، فلفل سبز و چند لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم سوپ بپزد و جا بیفتد.

     

    این سوپ را باید داغ سرو کنید ، بدلیل وجود ژلاتین در پای مرغ اگر سوپسرد شود به صورت ژله ای در خواهد آمد. 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آش دندونی

     

    گوشت گوسفند 500 گرم  .  نخود 1 لیوان  .  لوبیا چیتی 1 لیوان  .  لوبیا قرمز 1 لیوان  .  جو 1 لیوان

    بنا به گزارش آکاایران : لوبیا سفید 1 لیوان  .  عدس 1 لیوان  .  برنج 1 لیوان  .  گندم 2 لیوان  .  پیاز داغ و کشک و نعنا مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه : حبوبات را از روز قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آنها را تعویض کنید.

     

    نخود و لوبیاها را داخل قابلمه بریزید و بپزید ، گوشت را با پیاز و مقداری پودر دارچین داخل قابلمه دیگری بریزید و بپزید تا نرم شود ، در قابلمه دیگری عدس ، جو ، گندم و برنج را بریزید و بپزید.

     

     

    مخلوط عدس ، برنج ، گندم و جو پخته را با حبوبات پخته مخلوط کنید و بگذاریدآش جا بیفتد سپس آب گوشت و گوشت پخته ریش ریش شده ، پیاز داغ ، نعنا داغ و مقداری کشک را به آن اضافه و مخلوط کنید ، پس از چند دقیقه که جوشید آش را در ظرف بکشید و سرو کنید.

     

    نکته : استفاده از نعنا داغ درون آش سلیقه ای است ، این آش بر خلاف آشهای دیگر سبزی ندارد ، استفاده از قلم گاو یا گوسفند آش را خوشمزه تر میکند.

     

    آش دندانی یا دندانک به مناسبت رویش اولین دندان کودک پخته میشود ، اعتقاد بر این است که این آش در راحتی رشد دندان های کودک موثر است ، به شکرانه رویش دندان کودک مقداری دانه غلات را پیش از شروع به کار برای پرندگان می ریزند و برای کودک آرزوی سلامتی می کنند.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آش بادمجان

     

    بامجان 5 عدد  .  سیر 10 حبه  .   عدس 2 لیوان  .  پیاز 2 عدد  .  آرد 2 قاشق غذاخوری

    بنا به گزارش آکاایران : کشک 1 لیوان  .  آب گوشت 4 لیوان  .  پیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه : بادمجان ها را پوست بکنید و خرد کنید سپس روی بامجان ها نمک بپاشید و 10 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا رطوبت اضافی اش خارج شود ، بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید سپس بادمجان ها و سیرهای رنده شده را با مقداری روغن سرخ کنید.

     

    عدس را از شب قبل خیس دهید ، عدس را با 4 لیوان آب گوشت داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید بپزد و له شود ( اگر آب گوشت ندارید میتوانید از 4 لیوان آب مخلوط با عصاره گوشت استفاده کنید ).

     

     

    پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود سپس آرد ، زردچوبه ، نمک و فلفل اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا آرد سرخ شده و جذب پیاز شود.

     

     

    مخلوط پیاز و آرد سرخ شده را همراه با بادمجان های سرخ شده به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد ( در اواخر پخت کشک را اضافه کنید ) ، پس از پخت با کشک و پیاز داغ آش را تزیین و سرو کنید.

     

    نکته ها : دقت کنید که غلظت این آش همانند عدسی است ، اگر در طول پخت آب کم بود میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید ، بادمجان ها را پس از سرخ شدن خوب له کنید تا در داخل آش مشخص نباشند.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ تره فرنگیی با سیب زمینی :

    ,سوپ تره فرنگی با سیب زمینی سوپ,تره فرنگی,سیب زمینی,انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

    سوپ تره فرنگی,سوپ تره فرنگی با قارچ,سوپ تره فرنگی طرز تهیه,سوپ تره فرنگی با شیر,سوپ تره فرنگی و سیب زمینی,سوپ تره فرنگی با خامه,سوپ تره فرنگی با سیب زمینی,انواع دسر,پیش غذا,دسرهای خوشمزه

    مواد لازم سوپ تره فرنگیی با سیب زمینی :

    هویج

    2 عدد

    100 گرم / 30 کالری

    پیاز

    2 عدد متوسط

    100 گرم / 5 کالری

    سیب زمینی

    400 گرم

    100 گرم / 93 کالری

    کرفس

    شاخه

    100 گرم / 13 کالری

    تره فرنگی

    400 گرم

    100 گرم / 22 کالری

    سیر

    2 حبه

    100 گرم / 120 کالری

    نمک ، فلفل سیاه

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    روغن زیتون

    به میزان لازم

    100 گرم / 900 کالری

    عصاره مرغ یا سبزی

    یک عدد

    نامشخص

    برای پخت سوپ تره فرنگیی با سیب زمینی :

    *. ابتدا هویج ها را شسته و پوست کنده و گرد برش بزنید. بعد نوبت به کرفس ها می رسد آن را نیز همانند هویج ها همراه با پیاز خرد کنید و کنار بگذارید. تره فرنگی ها را نیز کاملا خرد کنید. نوبت به سیب زمینی ها رسیده تا پوست کنده شود و به صورت حبه ای یا نگینی برش بخورد. سیرها را شسته و پوست بکنید.

    *. یک قابلمه متوسط را روی حرارت زیاد قرار داده و 2 قاشق پر روغن زیتونبه آن اضافه کنید. ابتدا سیر را درون قابلمه بریزید و بعد تمام سبزی هایی را که خرد کرده اید با هم درون قابلمه ریخته و با یک قاشق چوبی آن را هم بزنید. در قابلمه را به صورت کج قرار دهید و بگذارید تا مواد به مدت 10 دقیقه بپزد. زمانی متوجه پخت سبزی ها می شوید که هویج ها کاملا نرم شده باشند.

    *. ولی هنوز شکل خود را از دست نداده باشند. 108 لیتر آب جوش را درون قابلمه ریخته و یک عدد عصاره مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید درون آب جوش حل شود.سوپ خود را به خوبی هم بزنید و بگذارید تا به جوش بیاید. بعد حرارت را کم کرده و بگذارید تا آرام به مدت 10دقیقه بدون در قابلمه بجوشد تا عصاره همه سبزی ها با هم میکس شوند.

    برای سرو کردن :

    *. زیر گاز را خاموش کرده و به آن ادویه بزنید، مطمئن شوید که نمک و فلفلسوپ کافی است. سوپ رادر کاسه های مجزا ریخته و برای مهمان ها سرو کنید کنار سوپ می توانید از نان تست به همراه لیمو استفاده کنید.

  • leftPublish
  • ۱۸:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    آش گشنیز

    مواد لازم :

     گشنیز: یک دسته

     گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم

     پیاز متوسط: 2 عدد

     برنج: نصف پیمانه

     کنسرو نخودوعدس اوکادو:1قوطی

     نمک، فلفل، زردچوبه و روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم.

    طرز تهیه :

    اما طرز تهیه این آش پرخاصیت، اول یکی از پیازها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. زردچوبه را داخل پیاز ریخته و تفت دهید.لوبیا را پختهوبا برنج داخل پیاز ریخته، روی آنها آب بریزید و بگذارید تا بجوشد وگوشت چرخ کرده را همراه یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل خوب ورز دهید و به شکل گلوله‌های کوچک درآورده و درون روغن سرخ کنید. کنسرو ها را در آش بریزیدگشنیز را که خوب شسته و خرد کرده‌‌اید همراه گوشت‌های سرخ شده داخل آش بریزید. نمک و فلفل هم فراموشتان نشود. به این آش می‌توانید آبلیمو هم بزنید، البته چه بهتر که آبلیموی تازه باشد. آبغوره هم پیشنهاد مناسبی است

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۸:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ سالمون

    آماده سازی: ۱۵ دقیقه

    مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

    مجموعاً: ۴۵ دقیقه

    مواد اولیه : برای ۴ نفر

     کره  ۲ قاشق سوپخوری

     روغن کانولا  ۱ قاشق سوپخوری

     پیاز (خرد شده)  ۱ عدد

     هویج (خرد شده)  ۲ عدد

     کرفس (خرد شده)  ۲ ساقه

     سیر (ریز شده) ۲ حبه

    آویشن ۱ قاشق سوپخوری

    برگ بو ۲ عدد

    سس گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

    پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

    نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

    فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری

    عصاره مرغ ۵ فنجان

    سس ورسستر شایر ۱ قاشق چایخوری

    آب لیمو ترش (تازه) ۱ قاشق سوپخوری

    خامه (پر چرب) ۱/۴ فنجان

    ماهی سالمون ۴۵۰ گرم

    پیازچه (تازه، ریز خرد شده، جهت سرو) ۲ قاشق سوپخوری

    آویشن ۱ قاشق سوپخوری (تازه، ریز شده، یا ۱ قاشق چایخوری خشک)

    ماهی سالمون (مزه دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک)

    طرز تهیه :

    ۱٫ یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط بگذارید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید. سیر، آویشن، برگ بو، سس گوجه فرنگی، پاپریکا و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. ۱ دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را زیاد کنید و سس ورسسترشایر و عصاره مرغ را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه تا سبزیجات نرم شوند بپزد و گاهی هم بزنید. از روی شعله بردارید و برگ بو ها را بیرون بیاورید.

    ۲٫ با یک مخلوط کن دستی، سوپ را مخلوط کنید تا کاملاً نرم بشود. آب لیمو و خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را با ملاقه توی کاسه بکشید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید.

    نکته :

    من سالمون را در مقداری روغن تفت دادم. شما می توانید آن را در فر بپزید یا آب پز کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۸:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوپ شلغم

    مواد لازم : 

    جو پوست کنده 1لیوان

    شلغم 3 عدد 

    هویج 2 عدد 

    مرغ 300 گرم

    نخود فرنگی 100 گرم 

    سبزی سوپ خورد شده شامل گشنیز و جعفری  1 لیوان 

    کره 50 گرم 

    ادویه شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و کمی زعفران 

    طرز تهیه 

    جو را از شب قبل خیس کنید. مرغ را با 3 لیوان آب بپزید,ریش ریش کنید و آب مرغ را کنار بگذارید.

    جو را با آب مرغی که کنار گذاشته بودید به مدت 3 ساعت بپزید .بعد هویج را نگینی خورد کنید, شلغم را رنده کنید و داخل جو بریزید .و اجازه دهید 1 ساعت دیگر آرام بجوشد. رب را با ادویه داخل کره کمی تفت دهید و به سوپ اضافه کنید. در آخر سبزی سوپ و نخود فرنگی  را اضافه کنید و بعد از یک ربع میتوانید سرو کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آش دوغ  

    موادلازم

    نخود ١/٢ پ

    نمك به ميزان لازم 

    برنج ١/٢ پ

    گوشت چرخ كرده ٢٠٠ گ

    پياز اعدد

    نعنا خشك ١ ق م

    تخم مرغ ١ عدد

    آرد ٢ ق س 

    دوغ ٣/٥ ليتر

    سبزي خرد شده ٤٠٠ گ(گشنيز١٠٠گ، شبت ١٠٠گ و تره ٢٠٠ گ)

    سير رنده شده ٤حبه

    پودر فلفل قرمز

    طرز تهیه

    نخود رو از روز قبل خيس كنيد آب نخود رو خالي كنيد و با مقدار كمي آب روي حرارت متوسط بپزيد أواخر پخت نمك اضافه كنيد.

     گوشت و با كمي نمك و پياز و نعنا ورز بديد و به اندازه فندق به صورت كوفته ريزه در بياريد.برنج رو ميشوريم و بدون نمك ميذاريم نيم ساعت خيس بخوره و بعد آرد و تخم مرغ بهش اضافه ميكنيم و خوب با چنگال مخلوط ميكنيم و به دوغ اضافه ميكنيم تا زرده و سفيده خوب با برنج مخلوط بشه و روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا دوغ نبرد و بجوشه (مدام هم زدن خيلي مهمه) بعد از پخت برنج اول نمك بعد سبزي آش و بعد از اون هم سير رنده شده رو اضافه ميكنيم. نخود پخته و كوفته ريزه ها  رو اضافه ميكنيم تا با هم بجوشه و آش جا بيفته آش رو بعد از پختن مزه كنيد اگه خيلي ترش شده بود ١/٢ پ شير داغ بهش اضافه كنيد. نوش جون 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۱:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ استانبولی

    ماده اصلی این سوپ،‌ سیب‌زمینی استانبولی است. البته بهتر است آن را با سیب‌زمینی استانبولی كه كمی ته مزه شیرین دارد‌ یا آن را با سیب‌زمینی پشندی هم بپزید.

     این بستگی به انتخاب‌تان دارد. از آنجایی كه ماده اولیه این سوپ،‌سیب‌زمینی است،‌ بنابراین با خوردن هر قاشق آن، بخش عمده‌ای از نیاز بدن به ویتامین C تامین خواهد شد.

     اگر داخل این سوپ چند عدد سیب‌زمینی درسته با پوست بیندازید هم سوپ‌تان به لحاظ ظاهری زیبا می‌شود و هم اینكه مقدار ویتامین C بیشتری دریافت خواهید كرد.

     به این دلیل كه پوست سیب‌زمینی یكی از منابع اصلی ویتامین C است. مدت زمان لازم برای آماده شدن این سوپ،‌ 20 دقیقه است.

        مواد لازم

     .  سیب‌زمینی :  چهار تا شش عدد

     .  روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری

     .  پیاز خرد شده : نصف فنجان

     .  سینه مرغ : یك چهارم بدون چربی

     .  آرد سفید : سه قاشق غذاخوری

     .  شیر : دو لیوان

     .  هویج : سه عدد بزرگ

     .  پنیر چدار به مقدار دلخواه

     .  نمك، ‌فلفل و دیگرادویه‌ها بسته به ذائقه به مقدار دلخواه

      .  سبزی معطر برای تزئین سوپ نوع و مقدار آن به دلخواه شما بستگی دارد . 

      طرز تهیه

    1- سیب‌زمینی‌ها را كاملا شسته و بگذارید با پوست بپزند. سینه مرغ را هم بخارپز كنید. پیازها را با روغن زیتون تفت  دهید و در ظرفی دیگر آرد را با شیر مخلوط كنید و به‌آرامی هم بزنید كه ذرات آرد داخل شیر گلوله نشود.

    2- بعد از یكنواخت شدن ساختار شیر و آرد،‌ پنیر را به ظرف اضافه كرده و هم بزنید. كمی آب به مجموعه اضافه كنید. سینه مرغ پخته را ریش‌ریش كرده و همراه با هویج خام رنده شده به آن اضافه كنید.

    3- بعد از اینكه سیب‌زمینی‌ها كمی نیم‌پز شدند، ‌آنها را با پوست به سوپ اضافه كنید. بگذارید این مواد جوشیده و قوام بیاید. آن را داخل ظرف ریخته و با سلیقه خودتان تزئین كنید.

     نکات : 

    نكته 1)  می‌توانید هم سیب‌زمینی‌ها را به همان شكل به سوپ اضافه نكنید. یك یا دو عدد از آنها را رنده كرده و برای قوام بیشتر به شیر اضافه كنید.

    ‌نكته 2)  یك عدد هویج را هم می‌توانید با پوست بخارپز كرده و بدون رنده كردن یا پوست كندن برای تزئین به سوپ اضافه كنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ برنج وخامه باسبزیجات

    .

    سوپ برنج و خامه با سبزیجات 

    مواد لازم:

    آب مرغ غلیظ یک لیتر 

    سبزیجات دلخواه مثل هویج و قارچ

    نصف سینه مرغ ریش شده ۱ عدد

    برنج یک پیمانه 

    نمک و فلفل 

    آرد ذرت سه چهارم پیمانه

    کره نصف پیمانه

    خامه ۲ پیمانه

    طرز تهیه: مرغ را بپزید و ریش کنید . آب مرغ و آب را داخل یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. بزیجات را اضافه کنید وقتی شروع به جوشیدن کرد، برنج را اضافه نمایید. نمک و فلفل و آرد را با هم مخلوط کنید. کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. می‌توانید سبزی‌جات دلخواه را برای عطر غذا، درون کره بریزید. زمانی که کره شروع به جوشیدن کرد، دمای آن را کم کنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج به کره اضافه نمایید و مدام کره را به هم بزنید تا زمانی که ترکیب آن‌ها به صورت خمیر دربیاید.

    خامه را به تدریج، آرام آرام به خمیر اضافه کنید و مدام مواد را به هم بزنید تا سس با هم مخلوط شوند. ترکیب آن‌ها می‌بایست حدود ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملاً غلیظ شود.

    ترکیب خامه را به برنج پخته شده اضافه نمایید.

    بهد با سبزی تزیین کنید .

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ قارچ با نان

    سوپ قارچ با نان

    مواد اولیه :

    برای 3 نفر  آبلیمو به میزان لازم

     فلفل سیاه به میزان لازم

     نمك به میزان لازم

     نان تست به میزان لازم

     خامه 4قاشق غذاخوری (غلیظ)

     كره 4قاشق غذاخوری

     شیر 2لیوان (غلیظ و پر چرب)

     مرغ 1قطعه (سینه)

     قارچ نیم كیلو

     سیر 1حبه

     پیاز 1عدد

     برگ بو 2عدد

    طرز تهیه سوپ قارچ با نان

    طرز تهیه :

    ابتدا قارچ را كاملا شسته و خرد كنید و به همراه كره و كمی آبلیمو آن را تفت دهید سپس، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.، سینه مرغ را كمی تفت داده و مقداری روغن به آن بیفزایید و بعد با پیاز و سیر و برگ بو اجازه دهید بپزد و بعد آن را ریش ریش کنید.

    1سوم قارچ های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ ها یکدست شوند سپس نصف دیگر شیر ، قارچ های میکس شده و نشده ،سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.

    نان های تست را ریز و مربعی خرد کنید ، داخل تابه کره بریزید و نان ها را داخل تابه قراردهید تا سرخ و ترد شوند سپس آنها را داخل سوپ ریخته و سریع سرو كنید. 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۲۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    آش ماست

    مواد لازم (برای 4 نفر):

    برنج 1/3 پیمانه (54 گرم)

    آب  به مقدار لازم 

    لپه 1/2 پیمانه ( 75 گرم )

    بلغور گندم  1 پیمانه (150 گرم )

    پیاز داغ 1/4 پیمانه (12 گرم )

    فلفل سیاه (پودر شده) و نمک به مقدار لازم

    سبزی( پاک و خرد شده) 250 گرم 

    زردچوبه 1 قاشق چای خوری (3 گرم)

    ماست چکیده 2 پیمانه ( 400 گرم )

    سیر داغ و نعناع داغ مقداری برای تزیین

    سبزی شامل: تره، جعفری گشنیز از هر کدام 70 گرم و نعناع و خالواش از هر کدام 20 گرم

    روش تهیه

    1- برنج را در مقداری آب از هشت ساعت قبل خیس کنید، سپس هنگام پخت آب روی آن را خالی کنید.

    2- لپه را از 24 ساعت قبل و بلغور را از 12ساعت قبل به طور جداگانه خیس کنید (در مدت زمان خیسانده دو الی سه بار آب آن ها را عوض کنید)، سپس هنگام پخت در آبکش بریزید.

    لپه را با مقداری اب پنج دقیقه بجوشانید و ابکش کنید.

    3- در قابلمه ای مناسب لپه، بلغور و برنج را به همراه هفت پیمانه آب روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد، حرارات را ملایم کنید. درِ ظرف را بگذارید تا نیم ساعت بپزد.

    4- سپس پیاز داغ، نمک و فلفل را به مخلوط بالا افزوده و بگذارید تا مواد کاملاً پخته شوند.

    5- سبزی و زردچوبه را نیز به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت دیگر آش بپزد.

    6- مقداری از ماست را برای تزیین کنار گذاشته و به باقیمانده آن کمی آب اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً یکدست شود و کم کم به آش بیفزایید تا ماست نبُرد، یکی دو جوش که زد، آش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با بقیه ماست، سیر داغ و نعناع داغ تزیین و سرو کنید.

    نکته: 

    اندازه تره داده شده بر مبنای پاک شده آن است که میزان پاک نشده آن 95گرم می باشد.

    اندازه باقی سبزهای داده شده بر مبنای پاک شده آن ها است که مقدار پاک نشده آن ها دو برابر میزان داده شده می باشد.

    روش تهیه نعناع داغ

    1/4 پیمانه روغن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، سپس دو قاشق سوپ خوری نعناع خشک را اضافه کنید، به محض این که روغن داغ شد از روی حرارت بردارید. نکته مهم در تهیه نعناع داغ این است که نعناع را نباید در روغن داغ بریزید، بلکه زمانی که روغن فقط گرم شد نعناع را اضافه کنید و زمانی که روغن داغ شد از روی حرارت بردارید تا رنگ نعناع سیاه نشود.

    روش تهیه سیر داغ

    سیر را به صورت خلالی خرد کنید، سپس روغن را در تابه ای مناسب روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی رنگ شود، آنگاه از روی حرارت بردارید. دقت کنید اگر سیر را زیاد سرخ کنید عطر سیر از بین می رود و رنگ سیر تیره می شود.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۲۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

     طرز تهیه سوپ های خوشمزه و مقوی 

    آشپزخانه نمناک

    سوپ اسفناج و عدس

    مواد لازم:

    اسفناج خرد شده   500 گرم

    عدس                 1 فنجان

    پیاز خرد شده       1 عدد بزرگ

    جو پرک               1 فنجان 

    آب                     2 فنجان 

    خامه یا ماست    

    نعنا خشک کمی 

    نمک و فلفل و زردچوبه

    طرز تهیه :

    عدس ،جو پرک.اسفناج خرد شده رو با آب میذاریم رو حرارت.وقتی کمی جا افتاد.پیاز رو خورد کرده و تفت میدیم.فلفل و زرد چوبه زده نعنا رو هم کمی با پیاز داغ تفت میدیم.کمی از پیاز داغ و نعنا رو تو سوپ ریخته ، مقدارکمی رو هم برا تزئین رو ش نگه میداریم. وقتی سوپ خوب جا افتاد بهش خامه غذا رو اضافه میکنیم یا از رو حرارت بر میداریم و ماست اضافه میکنیم

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۲۰:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوپ سیب زمینی و گوشت

    مواد لازم:

    گوشت خرد شده                      400 گرم

    پیازچه ساتوری شده                 3 عدد

    سیب زمینی شیرین خرد شده   2 عدد متوسط

    آرد سفید                              2 قاشق غذا خوری

    خامه                                    2 قاشق غذا خوری

    فلفل دلمه ای رنگی خرد شده   1 عدد کوچک

    روغن                                 برای سرخ کردن

    نمک و فلفل                         به میزان لازم

    طرز تهیه

    گوشت ها را به اندازه ریز خرد می کنیم و طبق سلیقه آب پز و یا سرخ می کنیم. پیاز های نگینی شده را داخل ماهی تابه ریخته و تفت می دهیم تا طلایی شود و سپس فلفل دلمه ای رنگی خرد شده را به آن اضفه کرده و تفت می دهیم.

    سیب زمینی ها را به مواد اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن یک قاشق آرد سفید را هم به مواد ماهی تابه اضافه می کنیم. در مرحله ی بعد گوشت های آب پز شده را به همراه 2 لیوان آب گوشت و ذرت های پخته و سبزی های معطر به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا حدود 20 دقیقه  طبخ شود. بعد ازا ینکه مواد سوپ نیم پز شد خامه را با کمی از آب سوپ در یک ظرف به خوبی می زنیم تا صاف شود و به همراه پیازچه های خرد شده به مواد اضافه می کنیم.

     

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان