طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی
اگر از غذاساز استفاده میکنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ماهی زعفرانی :
2 قاشق چایخوری کره
یک عدد پیاز، ریز خرد شده
یک عدد تره فرنگی، نازک حلقه شده
یک عدد هویج، نازک حلقه شده
4 قاشق غذا خوری برنج سفید
مقداری زعفران
125 میلی لیتر آب انگور
یک لیتر، عصاره ماهی
125 میلی لیتر خامه پر چرب
350 گرم فیله ماهی سفید پوست کنده شده، از جمله کاد،هادوک یا ماهی مانک، به مکعب های یک سانتیمتری خرد شده
4 عدد گوجه فرنگی، پوست کنده، دانه گرفته و خرد شده
یک برگ جعفری برای تزیین
نمک و فلفل
طرز تهیه سوپ ماهی زعفرانی :
کره را در یک قابلمه بریزید روی حرارت متوسط گرم کرده، پیاز، تره فرنگی و هویج را به آن اضافه کنید به مدت 3 دقیقه مرتب هم بزنید تا پیازها نرم شوند.
برنج، زعفران، آب انگور و عصاره ماهی را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.
درب ظرف را ببندید و بگذارید 20 دقیقه تا زمانیکه برنج و سبزیجات نرم شده و سوپ جا بیفتد، به آرامی بجوشد.
سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و آن را پوره کنید تا صاف و نرم شود.
اگر از غذاساز استفاده میکنید، آب سوپ را صاف کنید و کنار بگذارید.
مواد سفت و بزرگ سوپ را با مقدار کافی از آب سوپ برای نرم کردن آنها داخل دستگاه بریزید و پوره کنید. سپس با باقیمانده سوپ مخلوط نمائید.
سوپ را به قابلمه برگردانده، خامه را افزوده و بر روی حرارت کم بریا چند دقیقه آرام هم بزنید تا گرم شود.
به ماهی ادویه زده و به همراه گوجه فرنگی به سوپ در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 3 تا 5 دقیقه تا زمانیکه ماهی ماهی فقط کمی نر شود، سوپ بپزد.