خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
2 از 3
55.5K
انواع بورانی
۰۲:۰۸ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
بورانی انواع مختلفی داره و هر کدوم از ما به روشی آنها رو درست و یا تزیین میکنیم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۲۹ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
خوندن این مقاله هم خالی از لطف نیست:
8 راز یک بورانی خوش طعم -
نکات مهم آشپزی - بورانی در گروه پیشغذاها جای میگیرد و اصلیت ایرانی دارد. البته در کشورهای حاشیه مدیترانه و بهخصوص ترکیه نیز انواع بورانی در سفره غذایی مردم دیده میشود. در شمال آفریقا نیز پیشغذاهایی به نام بورانی وجود دارد که در بیشتر آنها از زیتون استفاده میشود. با اینکه انواع بورانی با سبزیهای پخته تهیه میشوند اما ماست و خیار نیز نوعی بورانی سرد است که توصیه میشود برای هر چه خوشمزهترشدنش از شوید، نعناع خشک و کمی گردو استفاده شود. در میان انواع بورانی، بورانی اسفناج، کدو حلوایی، لبو و بادمجان هم خوشمزهتر هستند و هم رایجتر که برای تهیهشان بهتر است نکتههایی را در نظر بگیرید :
1 - هر ماستی را برای هر بورانیای نباید استفاده کرد زیرا طعم ماست در حاصل کار تاثیر بسیاری خواهد داشت. بهطور مثال بهتر است به بورانی اسفناج، ماست موسیر و به بورانی بادمجان، ماست خامهای و به بورانی لبو، ماست شیرین بزنید تا طعم آن منحصر به فرد شود.
2 - اگر میخواهید بورانی لبو تهیه کنید لبوها را به مربعهای ریز تقسیم کنید و آنها را رنده نکنید. به این ترتیب این بورانی ظاهر زیباتری پیدا خواهد کرد.
3 - کافی است لبو را با آب بپزید. لزومی ندارد به آن شکر اضافه کنید. طعم و شیرینی خود لبو برای تهیه بورانی کافی است.
4 - اسفناج را برای بورانی اسفناج فقط بخارپز کنید اما کدو حلوایی را باید کاملا بپزید و با کمی کره تفت دهید سپس بهصورت پوره درآورید و برای تهیه بورانی مورد استفاده قرار دهید.
5 - هنگامی که میخواهید بورانی بادمجان تهیه کنید بادمجانها را حتما کباب کنید و از سرخکردن آنها بپرهیزید. یادتان باشد طعم بادمجان کبابشده در طعم بورانی تاثیر بسزایی خواهد داشت.
6 - برای هرچه خوشمزهترشدن بورانیها، بهتر است به بورانی بادمجان، سیر تازه، به بورانی اسفناج نعناع و گل سرخ و به بورانی کدو حلوایی، کمی شکر و زعفران اضافه کنید.
7 - خلاصه اینکه بورانی پیش غذایی ساده است که به کمک آن میتوان میز غذا را رنگین کرد اما در صورت اضافه آمدن، باید آنها را در ظرف دردار در یخچال نگه داشت تا طعم سایر موادغذایی را به خود نگیرند.
اگر فشارخون دارید
بورانی اسفناج، بهترین گزینه برای شماست زیرا سبزیهای برگ سبز تیره به کنترل فشارخونتان کمک خواهد کرد البته بهتر است در تهیه آن حتما از سیر تازه استفاده کنید تا خوردن این سبزی به کاهش فشارخونتان کمک کند.
لاغر هستید
بهتر است در میان بورانیها، بورانی لبو و کدو حلوایی را انتخاب کنید که پرکالریتر هستند البته بهتر است در تهیه آنها از ماست خامهای استفاده کنید که در واحد حجم میزان انرژی دریافتیتان را افزایش دهد.
اضافه وزن دارید
بهتر است بورانی بادمجان را انتخاب کنید البته ماست اضافهشده به این بورانی بهتر است از نوع بدون چربی باشد تا به این ترتیب میزان کالری دریافتیتان به حداقل ممکن برسد.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۳۹ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اینم تو نت بود:
بورانی بروکلی:
مواد لازم:
کلم بروکلی
ماست
سیر ( در صورتیکه سیر دوست ندارید می تونید حذفش کنید یا از پودر سیر استفاده کنید )
نمک و فلفل
نعناع و آویشن
* اول بروکلی ها رو بشورید و چند تیکه کنید .
* بعد بریزید توی قابلمه آبجوش تا بپزه. کلم بروکلی معمولا" خیلی زود می پزه تقریبا" ۱۵-۱۰ دقیقه بیشتر طول نمی کشه .
نکته : همونطوری که قبلا" هم در مبحث بورانی ها توضیح دادم من مقدارهای بروکلی و ماست و سیر رو ننوشتم چون مقدار همه اونها بستگی به ذائقه شما داره .
بعد آبکش کنید و بریزید توی غذاساز تا خرد بشن ( اگه خواستید سیر هم استفاده کنید در این مرحله همراه با بورانی ها توی غذاساز بریزید تا خرد بشن )
مثل بقیه بورانی ها با توجه به ذائقه خودتون ماست و نمک و فلفل بریزید . اگه دوست داشتید می تونید کمی آویشن و نعناع هم اضافه کنید .
* این بورانی جز اون دسته بورانی هایی هست که فوق العاده مفیده پس سعی کنید توی رژیم غذایی خودتون و فرزندان دلبندتون جایی براش باز کنید .
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۱۹ ۱۳۹۲/۶/۴
ساناز افشار
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
3627
|
4913 پست
من بورانی بادمجان خیلی دوست دارم.
عزیزم می شه طرز تهیه اش رو بزاری برام؟
من تو رستوران گیلانه خوردم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۴۶ ۱۳۹۲/۶/۴
Nanayi joon
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
4285
|
6357 پست
منم بورانی خیلی دوست دارم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۹:۲۸ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
ساناز جون بورانی بادمجون کبابی رو تو صفحه پیش گذاشتم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۰:۲۵ ۱۳۹۲/۶/۵
مروارید
یک ستاره ⋆
|
399
|
1307 پست
آره خیلی هم عالی نوشتی الهه جونم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۰:۵۵ ۱۳۹۲/۶/۵
مهتا کرامت
دو ستاره ⋆⋆
|
954
|
2274 پست
چقدر بورانی من نمی دونستم که انقدر بورانی داریم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۱:۱۳ ۱۳۹۲/۶/۵
ساناز افشار
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
3627
|
4913 پست
مرسی الهه جون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۴۹ ۱۳۹۲/۶/۵
بهارک
یک ستاره ⋆
|
455
|
1240 پست
ممنون از الهه بابته وقت و انرژی ک میزاره واسمون
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۸:۳۶ ۱۳۹۲/۶/۵
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
خواهش میکنم بهارک جون
فقط کاش بقیه هم یه کم همکاری میکردن و از تجربه ها و روشهاشون میگفتن
اینطوری فقط من سخنگو نبودم و خیلی بهتر بود
نمی دونم چرا یخ بقیه آب نمیشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۳:۰۰ ۱۳۹۲/۶/۶
مروارید
یک ستاره ⋆
|
399
|
1307 پست
آخه من مجردم و جز تخم مرغ درست کردن و استامبولی پختن و اگه مهمون ویژه داشته باشم ماکارونی پختن کاری بلد نیستم که بخواهم در اختیار خانم باتجربه ای مثل شما قرار بدم عزیزم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۳:۱۹ ۱۳۹۲/۶/۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
مروارید جون ببخشینا اینا همش بهونه است ...من دوستی دارم که مجرده و تازه شاغله اما تو سایتی که با هم هستیم راه به کسی نمیده ..تا دستور جدیدی باشه اون اولین نفره که درست میکنه ....
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۳:۲۲ ۱۳۹۲/۶/۶
یکی تا
یک ستاره ⋆
|
501
|
1431 پست
منم مجردم و تا حالا کسی همچین تلنگری بهم نزده بود از این به بعد غذا درست میکنم الهه جججججججججججججججججونم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۰۹ ۱۳۹۲/۶/۶
باران
دو ستاره ⋆⋆
|
482
|
2288 پست
آخه ماشالله دست و پنجه ی تو الهه جونم مگه میزاره
آدم اعتماد به نفسشو از دست میده
من هم والله تا حالا فقط بورانی اسفناج درست کردم و اینکه بادمجون کبابی رو با ماست قاطی کردم و خیلی دوس داشتم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۲۳:۱۹ ۱۳۹۲/۶/۶
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
باران از دست تو
دختر باز تو بادمجون رو با ماست قاطی کردی ...من چی بگم که تا حالا به بادمجون آلرژی داشتم و آفت میزدم تازه فهمیدم بادمجون یعنی چی ...در اولین فرصت باید این بورانی بادمجون رو بدرستم تا ناکام از دنیا نرم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۸:۳۲ ۱۳۹۲/۷/۲
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
بالاخره منم بورانی بادمجون درست کردم ....بادمجون کبابی و نمک و فلفلو یه حبه سیر و ماست و نعنا خشک....
تزیینم منو کشته.... برا مهمونی مامانم رنگام رو بردم اونجا .. زعفرونمم یهو ریختم تو غذام برا همین با ماست ساده اینو کشیدم هههههه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۰۹:۱۱ ۱۳۹۲/۷/۲
مهتا کرامت
دو ستاره ⋆⋆
|
954
|
2274 پست
وای باسد خیلی خوشمزه بوده باشه ها الهه
الهه جون میشه طرز تهیه میرزاقاسمی و برامو بزاری با طرز تهیه خورشت بامیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۸:۵۹ ۱۳۹۲/۷/۳
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
مهتا جون
من خودم تا حالا میرزا قاسمی درست نکردم چون چندین سال به بادمجون حساسیت داشتم و تازه بادمجون خور شدم اما از تو نت اگه دستور خوبی دیدم چشم میذارم
راستش من چون همسری زیاد بامیه دوست نداره اونم تاحالا درست نکردم....
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۱۶ ۱۳۹۲/۹/۲۰
باران
دو ستاره ⋆⋆
|
482
|
2288 پست
هنرمند جان بیا چند دستور غذایی بده مارو خوشحال کن
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۰۲:۳۱ ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
tania
کاربر جديد
|
5
|
4 پست
منم بورانی بادمجون درستیدم خیلی هم دوست دارم ب شرطی ک حتما با ماست پرچرب باشه وسیر ونمکش هم اندازه باشه.
بورانی اسفناجم خوراک روزای رژیممه.هم شکم پرکنه هم خوشمزه
بورانی لبو رو امتحان نکردم..
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 از 3
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات