خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
انواع غذا
2 از 12
410K
انواع ترشی
۱۰:۴۷ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
بیاین ترشی های مختلفی رو که بلدیم به هم یاد بدیم .....
لینک مستقیم
گزارش تخلف
3 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۰۶ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
این دستور هم یه جایی خوندم :
من ترشی فلفل رو با فلفل کبابی درست میکنم.
اول آب رو جوش میارمو فلفلها رو میریزم توش 5 دقیقه بجوشه تا تندی بیش از حدشون کمی متعادل بشه
بعد آبکش میکنم و دوباره توی قابلمه کمی آب و نصف استکان سرکه قرمز و کمی نمک سنگ میریزم و وقتی جوش اومد فلفلها رو میریزم توش و دو سه تا جوش که زد زیرشو خاموش میکنم میزارم خنک بشه و میریزم توی شیشه.
یک هفته بعد آماده ی خوردن میشه.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۵:۰۷ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
مهتا تو میجوشونی فلفل رو؟؟؟؟
هوس کردم اینم بدرستم .....
ویرایش شده توسط الهه(مامان النا) در تاریخ ۴/۶/۱۳۹۲ ۱۵:۰۷
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۱۴ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
من تا حالا ترشی پیازم درست نکردم پس اینا هم از نته و تجربه من نیست:
پياز ريز تهيه ميكنيد خيلي مهمه كه پيازتون ريز باشه بعد يك لايه پوست روشو ميكنيد و همچنين قسمت بالايي وقسمت پايينش رو ...روش رو برش ميزنيد (چهارقاچ). بعد ميشوريد و ميريزيد تويه ظرف روشم سركه و سبزيجات معطر.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۲۳ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
می تونین به ترشی پیاز فلفل قرمز تازه یا خشک شده و سیر هم بزنین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۵:۲۴ ۱۳۹۲/۶/۴
بهزاد لابی
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
26985
|
15940 پست
ههه ههه کی بود پر من رو آتیش زد، من سیمرغ هستم و برگشتم !
بهارک تو اصلا تا حالا اینجا دیدی من سوتی کسی رو بگیرم یا به یکی گیر بدم آخه !
الهه نه تو همون فقط بی جنبه ای
من ترشی هم دوست دارم، اما مودی هستم یه موقع هایی هم نه!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۵:۳۱ ۱۳۹۲/۶/۴
مهتا کرامت
دو ستاره ⋆⋆
|
954
|
2274 پست
اااااااااااااااااا
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۵:۳۲ ۱۳۹۲/۶/۴
مهتا کرامت
دو ستاره ⋆⋆
|
954
|
2274 پست
ا اله مگه فلف باید جوشوند
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۵:۳۲ ۱۳۹۲/۶/۴
بهارک
یک ستاره ⋆
|
455
|
1240 پست
عزیزم من شنیدم واسه اینکه زهر فلفل گرفته بشه باید ی مقدار جوشوندش...
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۵:۴۱ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
آره مهتا من چند تا دستور رو دیدم بیشترشونفلفل رو جوشونده بودن ..البته کم در حد 5 دقیقه تا تلخی اش گرفته بشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۵:۴۲ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
مهتا نوشته بودن بجوشونی زودتر آماده خوردنه نجوشونی یه نمه تلخی داره و ترد تره
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۶:۱۷ ۱۳۹۲/۶/۴
ساناز افشار
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
3627
|
4913 پست
من عاشق پیاز ترشی ام
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۱۸ ۱۳۹۲/۶/۴
مهتا کرامت
دو ستاره ⋆⋆
|
954
|
2274 پست
ولی من یه زره از اون فلفل های کبابی داشتم نمی دونستم چی کار کنم ریختم توی سرکه مقداری نمک و سیر و نعنا اضافه کردم بهش خیلی عالی عالی بودش
الانم متاسفانه تموم شده عکسشو توی مسابقه آشپزی گذاشته بودم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۱۸ ۱۳۹۲/۶/۴
ساناز افشار
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
3627
|
4913 پست
بچه ها ترشی بامیه خوردین؟
من برای اولین بار چند روز پیش خوردم خیلی خوب بود
فکر نمی کردم انقدر خوشمزه بشه
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۷:۰۲ ۱۳۹۲/۶/۴
مروارید
یک ستاره ⋆
|
399
|
1307 پست
منم خوردم ساناز جونم خیلی خوشمزه است
من اولش لیز بودنش ی ذره حالمو ی جورایی کرد اما وقتی خوردم نظرم عوض شد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۹:۲۲ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
مهتا ترشی فلفل بیشتر تنده یا ترش ؟؟/
خیلی سوالم مسخره بودا ..نه؟؟؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۹:۲۵ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
ترشی بامیه:
مواد لازم
بامیه
سرکه
نمک
نعنا
بامیه را خوب می شوریم و تمیز می کنیم دم آن را کوتاه می کنیم ( نکته :اگر کامل دم بامیه را جدا کنیم باعث لزج شدن آن می شود) می ذاریم خوب خشک شود بعد بامیه را در ظرف موردن ظر می ریزیم در آخر نمک و سرکه و نعنا را به آن اضافه می کنیم اگر مایل باشیذ می توانید از سیر هم استفاده کنید .
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۹:۲۶ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
ترشی بامیه
مواد لازم:
بامیه
سرکه سفید
موسیر تازه
سیر چند حبه کوچک
آب جوشیده و نمک ( در صورت دلخواه )
جعفری و ترخون تازه
نعناء خشک یکی دو قاشق
طرز تهیه :
بامیه ها رو شسته و ساقه هاشون رو کوتاه می کنم . ( خیلی کم باید کوتاه بشه ، تا مایع لزجی که درونش هست ازش خارج نشه و ترشی حالت لیز پیدا نکنه )
روی یک پارچه تمیز پهنشون می کنیم و صبر می کنیم تا آبشون چیده بشه .
موسیر ها و سیرها رو هم خرد کرده و داخل یک شیشه ی تمیز و خشک بامیه ها رو ریخته و لا به لای اون سیرها و موسیرها و سبزیها رو و نعناء خشک رو می ریزیم و می چینیم .
تا سر شیشه سرکه رو پر میکنیم و روش رو با سبزی می پوشونیم. درب ظرف رو محکم می بندیم و در صورت دلخواه می تونید درب شیشه رو با یک کیسه فریزر ببندید.
۲۰ روز بعد ترشی قابل مصرفه .
نوش جان
*** نکته ها ***
اگر تردی بامیه رو دوست ندارید می تونید قبل از ریختن در شیشه بگذارید یک جوش بخوره ، در آبکش بریزید و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید.
حتماْ موقع پاک کردن ، بامیه های زده دار و نصف شده رو جدا کنید .
بعضی ها طعم تند سرکه رو دوست ندارن و با ترشی هاشون آب هم قاطی میکنند . یادتون باشه برای این ترشی از آب جوشیده و نمک کمتری استفاده کنید . حدود یک هشتم شیشه .
می تونید موسیر و سیر و سبزی ها رو هم حذف کنید ولی پیشنهاد می کنم نعناء خشک به هیچ وجه حذف نشه .
یک راه برای وقتی که ترشی لیز شد و آب ترشی لزج شد:
آب ترشی رو کاملاْ دور بریزید و یک بار دیگه با سرکه پر کنید .
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۹:۴۵ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
اینم یه دستور دیگه:
بامیه های ریز رو شستم و با چنگال روش سه بار سوراخ زدم بعد ریختم تو یه قابلمه و روش آب سرد ریختم و زیرش رو روشن کردم و گذاشتم تا آب جوشید و بعد زیرش رو خاموش کردم و آب کش کردم و باز با سرد شستم اینکار باعث شد تا مایع لزج کامل بیرون بیاد و برعکس سبزیهای دیگه بامیه سبزتر شد
بعد که کامل اب بامیه ها رفت با موسیر که چیپسی خرد شده بودو فلفل چیلی چند تا دونه و سبزی که شامل نعناع گشنیز ریحون و شوید بود و سبزه ها هم باید درسته باشه و نمک و سرکه سفید رفت تو شیشه
به دلیل همون یه جوش که بامیه خورده بود در عرض یک هفته تا ده روز میرسه
فقط کلا یادتون باشه تا موقعی که هوا هنوز سرد نشده ترشی رو تو یخچال نگهداری کنید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۹:۴۶ ۱۳۹۲/۶/۴
الهه(مامان النا)
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
15007
|
7040 پست
یه سوال میپرسم اگه بهم خندیدین الهی شب یه جوش بزرگ نوک دماغتون در بیاد
فصل بامیه کی هستش؟؟؟؟
من تا حالا بامیه نخریدم ...خونه مامان خودمم بودم اصلا مامانم خورش بامیه درست نمیکرد ...برا همین نمیدونم کی هست ...کی نیست؟؟؟
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۰:۲۱ ۱۳۹۲/۶/۵
Nanayi joon
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
4285
|
6357 پست
الهه جونم ترشی فلفل بیشتر تنده تا ترش
عزیزم فصل بامیه دقیقاً همین فصل و الان هست یعنی دیگه آخراشه ها، سعی کن خیلی بزرگاشو نگیری چون ممکنه سفت باشه و زرد هاشم نگیر اصلاً چون هر چی سبز تر باشه خورشت بهتر و خوشرنگ تر میشه
من خیلی خورش بامیه دوست دارم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
2 از 12
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
انواع غذا
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات