خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۵:۴۷   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورش كرفس

    گوشت خورشي: نيم كيلو
    پياز : ١ عدد
    نعنا ، جعفري، ساقه كرفس: نيم كيلو
    برگ كرفس : كمي 
    اسفناج : كمي ( براي لعاب خورش )
    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، آبغوره
    سبزي رو سرخ مي كنيم ( من زياد سرخ نمي كنم ) و كنار ميذاريم ....
    گوشت رو با پياز تفت دادم ، فلفل و زردچوبه رو اضافه مي كنيم و بعد كمي آب جوش مي ريزيم و ميذاريم تا بپزه .....
    حدود يك ساعت بعد سبزيجات سرخ شده، نمك و آبغوره رو اضافه مي كنيم و اجازه ميديم تا خورش جا بيفته

    انواع خورشت
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان