خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۵:۵۳   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    باقالي قاتق با ماهي دودي
    باقالي مخصوص ( پاچه باقالي ): ١و ١/٢ پيمانه
    سير : ٣ حبه 
    شويد خشك : ٢ قاشق غذاخوري
    نمك ، فلفل ، زردچوبه
    تخم مرغ : ٢ عدد
    باقالي و سيرو با هم تفت ميديم، سپس نمك ، فلفل ، زردچوبه و شويد رو اضافه مي كنيم ، دوباره خيلي كم تفت ميديم ، در حدي كه شويد سياه و تلخ نشه ....بعد هم مقداري آب جوش اضافه مي كنيم تا خورش بپزه ، اواخر پخت ، تخم مرغ هارو به صورت درسته اضافه مي كنيم و در ظرف رو مي بنديم تا بپزن ...
    براي پخت ماهي دودي هم چند يار مي جوشونيم و آبشو عوض مي كنيم تا شوري بيش از اندازه ش از بين بره ، البته من باقالي قاتق رو معمولا با ماهي تازه درست مي كنم و به ندرت از ماهي دودي استفاده مي كنم

    انواع خورشت
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان