خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورشت فسنجون


    گردوي آسياب شده : ٢٥٠ گرم
    ران كامل مرغ : ٢ عدد
    رب انار : ١ پيمانه
    آبغوره : ١/٢ پيمانه
    نمك و فلفل

    گردوي آسياب شده رو توي يك قاشق روغن ،كمي تفت ميديم ، بايد احتياط كرد چون گردو زود مي سوزه....
    بعد نصف استكان آب سرد اضافه مي كنيم ، وقتي خوشيد دوباره كمي آب سرد اضافه كرده ، صبر مي كنيم تا به جوش بياد ، اينكارو چند بار تكرار مي كنيم ، اين مدل اضافه كردن آب به فسنجون ، باعث ميشه كه گردو حسابي به روغن بيفته .....
    بعد ميذاريم گردو حدود دو ساعت بجوشه ....
    بعد از دو ساعت ،مرغ ، نمك ، فلفل ، رب انار و آبغوره رو اضافه مي كنيم و اجازه ميديم خورش بپزه ، غليظ بشه و حسابي جا بيفته ....
    اگر از رب انار ترش استفاده كردين ، در صورت تمايل مي تونين كمي هم شكر اضافه كنيد....
    من براي ته ديگ برنج هم از مخلوط دو تا زرده تخم مرغ ، ١ پيمانه ماست غليظ ، كمي روغن مايع و برنج استفاده كردم

    انواع خورشت
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان