خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورش كاري
    ران كامل مرغ : ٢ عدد 
    پياز نگيني خرد شده : ١ عدد بزرگ
    قارچ خرد شده : ١ و ١/٢ پيمانه
    آرد سفيد : ٢ قاشق غذاخوري
    شير: ١و ١/٢ پيمانه 
    كره : كمي
    كاري : ٢ قاشق غذاخوري
    نمك ، فلفل ، جوز هندي
    مرغ رو هر جوري كه دوست دارين بپزين ، در انتها حدود ا ليوان آب داشته باشه ....
    پياز رو سرخ كنيد و دو قاشق كاري رو كم كم به پياز اضافه كنيد تا توي روغن گلوله نشه ...
    قارچ رو توي كره تفت بدين ، بعد آردو بهش اضافه كنيد ، كمي كه تفت دادين ، شيرو كم كم اضافه كنيد ، نمك ، فلفل ، جوزهندي رو بريزين ، هم بزنين تا سس غليظ بشه ...سپس سس قارچ و پياز و كاري رو به مرغ اضافه كنيد و حدود يك ربع زمان بدين تا خورش جا بيفته 

    انواع خورشت
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان