خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورش كنگر

    گوشت خردشده : ٣٥٠ گرم

    پياز خرد شده : ١ عدد 

    نعنا و جعفري : ٣٠٠ گرم ( مقدار جعفري دوبرابر نعنا ) 

    كنگر: به مقدار دلخواه 

    آبغوره ، نمك ، فلفل ، زردچوبه 

    گوشت رو با پياز تفت ميديم ، فلفل و زردچوبه رو اضافه مي كنيم ، يه كمي ديگه تفت ميديم و بعد مقداري آب جوش اضافه مي كنيم ...تقريبا نيمه هاي پخت نعنا و جعفري و كنگر رو اضافه مي كنيم و باز به پخت ادامه ميديم ...حدود ١٥ دقيقه آخر پخت خورش ، نمك و آبغوره رو اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا خورش جا بيفته

    انواع خورشت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان