خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۶:۵۲   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     خورشت باميه

    ابتدا پياز رو خورد مي كنيم و همراه با گوشت و 1ليوان آب ميگذاريم پخته بشه

    بعد كه آبش جمع شد و گوشتمون نيم پزشد روغن رو اضافه ميكنيم تا گوشت تفت بخوره و بعد ادويه جات شامل زردچوبه ،كاري و فلفل رو اضافه ميكنيم و بعد پوره گوجه رو اضافه ميكنيم و ميگذاريم حسابي سرخ بشه بعد كه گوجه سرخ شد و به روغن افتاد 1تا2قاشق رب اضافه ميكنيم تفت ميديم و بعد باميه شسته شده رو اضافه مي كنيم همرا به چند حبه سير پاك شده و ميگذاريم باميه و سير هم تفت بخوره وقتي حسابي به روغن افتاد آب رو اضافه ميكنيم با حرارت ملايم ميگذاريم خورش جا بيوفته

    نكات :

    1- سر باميه رو به صورت خرطومي پاك ميكنيم يا اگه صاف برش ميزنيد طوري برش بزنيد كه باميه سوراخ نشه يه مقدار خيلي خيلي كم هم از ته باميه مي كنيم اگه اينجوري پاك بشه به هيچ عنوان به هيچ عنوان خورش لزج و لعاب دار نميشه و بافت باميه هر چقدر هم بپزه باز نميشه و سالم ميمونه به شرطي كه زياد همش نزنيد

    2-  ميتونيم ي مقدار تمر هندي رو با آب حل كنيد زياد نه حدود يك چهارم يا كمتر بستگي به ميزان خورشتتون داره حل كنيد و به جاي آب از آب تمر استفاده كنيد اينجوري طعم ترش تري پيدا ميكنه تمر هندي زياد نباشه رنگ خورشت تيره ميشه

    البته ما كه از گوجه در خورشتامون استفاده ميكنيم هم لعاب و سفتي خوبي به خورشت ميده هم طعم ترشي خاصي تو خورش حس ميشه

    3- سير رو حتما بريزيد چون حبه هاي سير سالمه خورش بوي سير چنداني نميگيره خيلي خيلي خوش طعم ميشه


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان