خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۴/۴/۷
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    خورشت پیچاق قیمسی (خورشت مخصوص اردبیل ترجمه لفظ به لفظش هم میشه خورشت چاقو قیمه!!! حالا دیگه خود دانید چه جوری بنامیدش 😉)
    گوشت گوسفندی ریز شده (اصطلاحا قیمه ایی)
    پیاز داغ فراوان
    تخم مرغ
    نمک و زردچوبه و رب وزعفران
    پیاز داغ +گوشت +زردچوبه +رب +زعفران حسابی تفت میدیم بعد کمی آبجوش میریزیم تا گوشت کاملاً بپزه و جا بیفته و به روغن بیفته، بعد به تعداد نفرات تخم مرغ روی خورشت میشکنیم اما هم نمیزنیم، در قابلمه رو میگذاریم تا تخم مرغ ببنده، این خورشت نباید آب داشته باشه بیشتر حالت سس داره، و نکته مهم اینکه بسیار بسیار لذیذه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان