۱۲:۴۳ ۱۳۹۴/۴/۷
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
خورشت پیچاق قیمسی (خورشت مخصوص اردبیل ترجمه لفظ به لفظش هم میشه خورشت چاقو قیمه!!! حالا دیگه خود دانید چه جوری بنامیدش 😉)
گوشت گوسفندی ریز شده (اصطلاحا قیمه ایی)
پیاز داغ فراوان
تخم مرغ
نمک و زردچوبه و رب وزعفران
پیاز داغ +گوشت +زردچوبه +رب +زعفران حسابی تفت میدیم بعد کمی آبجوش میریزیم تا گوشت کاملاً بپزه و جا بیفته و به روغن بیفته، بعد به تعداد نفرات تخم مرغ روی خورشت میشکنیم اما هم نمیزنیم، در قابلمه رو میگذاریم تا تخم مرغ ببنده، این خورشت نباید آب داشته باشه بیشتر حالت سس داره، و نکته مهم اینکه بسیار بسیار لذیذه