خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش کرفس 
    مواد لازم برای 3 نفر:
    ️گوشت (گوسفندی) 250 گرم
    زردچوبه به مقدار لازم
    کرفس 250 گرم
    ️لیمو عمانی 3عدد
    ️نمک به مقدار لازم
    ️رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
    ️جعفری 150 گرم
    ️فلفل به مقدار لازم
    ️نعناع 50 گرم
    ▪️آبغوره (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید) یک و نیم پیمانه
    ▪️پیاز 1عدد یزرگ
    ▪️زعفران (اختیاری) 3 قاشق غذا خوری

    خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد. 
    طرز تهیه:
    ابتدا در ظرف مناسب پیاز ها را خرد کرده و نیمه سرخ میکنیم .سپس گوشت را قطعه قطعه کرده و به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد. پس از تفت دادن همه ادویه شامل نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران اب کرده را به غذا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود و سپس ظرف را از روی حرارت برمیداریم .ساقه کرفس را به اندازه 2 تا 3 سانتی متر برش زده کنار میگذاریم. برگ های کرفس را هم خرد کرده و به همراه نعنا و جعفری ریز شده ببا روغن تفت میدهیم. 
    سبزی تفت داده شده را به همراه مقداری اب جوش به مواد قبلی اضافه میکنیم و ظرف را روی حرارت میگذاریم تا غذا چند قل بزند .حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم خورش با حرارت ملایم بپزد. زمانی که دو ساعت از طبخ خورش گذشت ساقه کرفس برش داده شده را به غذا اضافه میکنیم و یک ساعت به خورش زمان میدهیم تا خوب بپزد. حدود نیم ساعت آخر ابغوره یا گرد غوره را به مواد اضافه میکنیم .البته اضافه کردن لیمو عمانی هم همزمان با اضافه کردن ابغوره انجام میشود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان