خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    خورش سیب درختی لرستان

    خورش سیب درختی یکی از غذاهای محلی استان لرستان است.
    مواد لازم:
    گوشت ران گوسفندی ۵۰۰ گرم
    روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
    برگ بو ۳ عدد
    پیاز ۱ عدد
    آب ۵ لیوان
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    سیب درختی ۵۰۰ گرم
    پیازداغ ۲ قاشق غذاخوری
    سرکه ۲ قاشق غذاخوری
    شیره انگور یا خرما نصف لیوان
    نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    گوشت را به قطعات ۲×۲برش داده در روغن مایع تفت دهید.
    سپس آن را با برگ بو، پیاز و آب به مدت سه ساعت روی حرارت بپزید.
    در یک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
    با ابزار مخصوص یا چاقو، وسط سیب را بیرون آورده پوست آن را بگیرید و آن را برش دهید.
    در اواخر پخت گوشت، طوری که دو پیمانه از آب آن باقیمانده باشد، پیاز و برگ بو را بیرون آورده و سیب‌های حلقه شده و پیاز داغ را به آن اضافه نمایید.
    سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنید و سپس آن را به خورش اضافه کنید تا خورش بپزد و سیب‌ها تقریبا نرم شوند.
    نشاسته ذرت را نیز در کمی آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بیفزایید.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان