۱۳:۴۰ ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
قيمه
يكي از خورش هاي راحت كه هر كسي مي تونه درستش كنه و تقريباً همه هم دوست دارند بخورند.
مواد لازم :
گوشت : به صورت قيمه اي خرد شود
لپه : يك استكان
گوجه فرنگي يا رب : به ميزان لازم
زعفران آب كرده : به ميزان لازم
نمك و زردچوبه : به ميزان لازم
پياز جهت پيازداغ
سيب زميني جهت سرخ كردن
طرز تهيه :
ابتدا پياز را در روغن تفت مي دهيم. سبك كه شد، زردچوبه را مي ريزيم و سپس گوشت را اضافه مي كنيم. تفت كه داديم، لپه را اضافه مي كنيم. بهتر است لپه را چند ساعت خيس كرده باشيم. بعد از اضافه كردن لپه، رب يا گوجه فرنگي رنده شده را اضافه مي كنيم و خوب سرخ مي كنيم. سرخ كردن رب يا گوجه در اين مرحله، باعث خوش رنگ شدن خورش مي شود. بعد از اينكه خوب رنگ پس داد، مقداري آب روي خورش ريخته و ليموعماني را پس از اينكه با چنگال سوراخ كرديم، به مواد اضافه مي كنيم و مي گذاريم بپزد. بعد از يكي دو ساعت كه لپه كمي پخت، نمك را به آن مي افزاييم. بهتر است زعفران را با مقداري قند ساييده و در نصف استكان آب حل كنيم و كنار بگذاريم تا خوب رنگ پس دهد.