خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    خورش مرغ مکزیکی

    مواد لازم:
    روغن نباتی=2/1 لیوان
    مرغ=8 قطعه (1 و نیم کیلو)
    فلفل دلمه سبز،قرمز و زرد=از هر کدام 1 عدد ریز شده
    پیازچه=3 دسته ریز شده
    گشنیز تازه=3/1 لیوان(ریز شده)
    سس گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی=400 گرم
    پیاز=1 عدد ریز رنده شده
    ادویه مخلوط=به مقدار لازم
    نمک و فلفل قرمز=به مقدار لازم
    پودر آویشن=به مقدار لازم


    طرزتهيه
    1. قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید.سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.




    2. قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم.
    3. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود.
    4. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود.
    5. گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم.
    6. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت 3 الی 4 دقیقه روی حرارت ملایم بماند.
    7. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم.
    8. 2 لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم.
    9. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم.
    10. در آخر نمک،فلفل قرمز،ادویه و پودر آویشن را به مواد اضافه کرده و کمی هم می زنیم.
    11. این خورش را همراه با برنج سرو کنید.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان