خورش مرغ با انار
كم كم به شب يلدا نزديك ميشيم و همه كدبانوها به دنبال پيدا كردن رسيپى هايى براى غذا و دسر و پيش غذاى مناسب اين شب هستند .
مرغ با انار يا مسماى انار با طعمى لذيذ و همه پسند انتخاب بسيار خوبى براى غذاى اصلى شب يلدا است .
مواد لازم :
مرغ. نصف يك مرغ درشت
دانه انار. ١ ليوان
پياز. ١ عدد
رب انار. نصف پيمانه
رب گوجه فرنگى. ١ ق غ
زعفران. نصف ق چ
نمك. نصف ق م
فلفل قرمز. به ميزان لازم
@ashpazima🌺🌺🌺
طرز تهيه:
پياز را با مقدار بسيار كمى روغن تفت دهيد تا سبك شود . تكه هاى مرغ را نيز اضافه كرده و با هم تفت دهيد كمى كه طلايى شد نمك و فلفل و زعفران و رب گوجه را نيز اضافه كرده و تفت دهيد . ١/٤ از دانه هاى انار را كنار گذاشته و بقيه را به مرغ اضافه كنيد و با كمى آب بپزيد .
نيم ساعت قبل از پخت كامل رب انار را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا كاملا جا بيفتد و در انتها آب كمى داشته باشد .
بعد از كشيدن مرغ در ظرف سرو دانه هاى انار كنار گذاشته را روى خورش بريزيد و با پلوى زعفرانى سرو كنيد .