خورش كرفس
مواد لازم :
گوشت مغز ران گوسفند يا گوساله. ٢٥٠ گرم
كرفس خورشتى. ٤٠٠ گرم پاك شده و خرد شده
پياز. ١ عدد
سبزى خرد شده شامل ٢/٣ جعفرى و١/٣ نعنا. جمعا ١ پيمانه
لوبيا قرمز به دلخواه. نصف پيمانه
نمك و فلفل و ادويه. به ميزان لازم
آب ليمو ترش تازه. ١/٣ پيمانه كه اين مقدار بسته به ذائقه شما قابل تغيير است
روغن. به ميزان لازم
@ashpazima🌺🌺🌺
طرز تهيه:
اگر تمايل به استفاده از لوبيا در خورش هستيد آنرا از شب قبل خيس كنيد .
گوشت را با پياز خرد شده و يك قاشق روغن كمى تفت دهيد ادويه ها به جز نمك را با گوشت تفت دهيد و سه چهار ليوان آب اضافه كرده و بگذاريد بپزد بعد از نيم ساعت لوبيارا هم اضافه كنيد . اين خورش در اصل بدون لوبيا طبخ ميشود ولى با لوبيا قرمز هم طعم مطبوعى دارد .
كرفس را در تابه اى جداگانه با دو قاشق روغن تفت دهيد و نعنا و جعفرى خرد شده را نيز به همراه كرفس تفت دهيد و هنگامى كه گوشت نيم پز شد كرفس و سبزى را به آن اضافه كرده و اجازه دهيد خورش كاملا جا بيفتد نمك خورش را اندازه كنيد و آبليمو ترش را هم به آن بيافزاييد . خورش را با پلوى ساده سرو كنيد .
ميتوانيد نصف قاشق غذا خورى رب گوجه فرنگى هم به اين خورش اضافه كنيد.
نوش جان