خانه
102K

انواع خورشت

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۵/۵/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خورش به غذایی ایرانی

    مواد لازم برای 6 نفر :

    گوشت: 400 گرم

    آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم

    به : 300 گرم

    روغن : 3 قاشق غذاخوری

    لپه : 100 گرم

    پیاز : متوسط 2 عدد

    شكر: 2 قاشق سوپ‌ خوری

    رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری

    نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه

     

     

    طرز تهیه :

    ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ می‌كنیم.

    سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده كمی تفت می‌دهیم.

    لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌كنیم. 

    در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.

    اكنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌كنیم.

    چون میوه به زود پخته می‌شود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌كنیم.

    نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.

    پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمایید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان