#خورش_خلال_بادام
این خورش خیلی خوش عطر وخوشمزه ومجلسی و مخصوص کرمانشاه هست
این غذا از بادامهای خلال شده به همراه گوشت، زرشک سیاه و لیمو عمانی تهیه میشه
گوشت باید ریز و انگشتی خُرد بشه
به ازای هر نفر صد گرم گوشت کافیه
مواد لازم برای چهار نفر:
گوشت گوسفند یا گوساله : 400 گرم
بادام خلال شده:200گرم
پیاز:1 عدد متوسط
لیمو عمانی : 4 عدد
زرشک سیاه: 3/1 فنخان
زعفران و نمک : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق
چوب دارچین وهل و گلاب مقداری
طرز پخت:
گوشت را به شکل ریز خرد میکنیم و با کمی آب میذاریم یه جوش کوچولو بزنه وبعد آبشو دور میریزیم(برای شفاف شدن خورش) پیاز ها را هم که ریز خرد کردیم در کمی روغن تفت میدیم. بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و تفت میدیم. سه لیوان آب اضافه میکنیم و بعد که گوشتها کمی نیم پز شد خلال رو اضافه میکنیم ولی اگه دوست دارید خلالها نرم باشن همزمان با گوشت اضافه کنید. نیم ساعت قبل از اتمام پخت رب را با کمی روغن تفت داده و همراه لیمو عمانی به خورش میافزاییم.و پنج دقیقه ی آخر هم زرشک ها رو تفت میدیم واضافه میکنیم. بهتر ه زعفرانو در آخر اضافه کنید تا عطر و مزه خود شو حفظ کند. میتونید از مقداری گلاب برای خوش عطر کردن خورش خلال بادام استفاده کنید.قبل از سرو هل وچوب دارچینو از خورش خارج کنید.اين خورش بايد كمي چرب و چيلي باشه😋
پ.ن زرشک سیاه در خود استان کرمانشاه و برخی از استان های شمالی کاشت و برداشت می شه و برخلاف زرشک قرمز که در همه جا یافت می شه زرشک سیاه در همه جا پیدا نمیشه.