۱۱:۴۱ ۱۳۹۵/۹/۱۳
طرز تهیه خورش تره
مواد لازم برای 4 نفر
✅گوشت گوسفندی: 300 گرم، خورشی
✅تره: 250 گرم، ساطوری
✅جعفری: 50 گرم، ساطوری
✅لوبیا سفید: 120 گرم، خیسانده
✅پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
✅زردچوبه: یک قاشق چایخوری
✅روغن: 6 قاشق غذاخوری
✅نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
✅گرد لیمو: به میزان لازم
روش تهیه:
1- سه قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6-5 دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و بعد از 4 دقیقه زردچوبه،لوبیا و دو پیمانه آبجوش را در آن ریخته و روی شعله ملایم 2 تا 3 ساعت با در بسته بپزید تا گوشت و لوبیا نرم شود.
2- روغن باقیمانده را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و تره و جعفری ساطوری را 7،6 دقیقه تفت دهید، سپس از روی شعله بردارید.
3- یک قابلمه متوسط انتخاب کرده و گوشت، لوبیا،تره و جعفری را در آن بریزید و نمک و فلفل بزنید. آبگوشت را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روی آن بیاید.
در نهایت در 5 دقیقه آخر گرد لیمو را به آن اضافه کرده و نمک و ادویه را میزان کنید.