رولت رنگین کمان
چهار عدد تخم مرغ را زرده و سفیده رو جدا می کنیم
سپس نصف پیمانه پودر قند را در سفیده می ریزیم و با هم زن می زنیم تا پف کند و از ظرف نریزد
زرده ها را با نصف پیمانه پودر قند ووانیل نوک قاشق چای خوری میزنیم تا مخلوط بشه و در حین زدن نصف پیمانه آب جوش اضافه می کنیم و میزنیم زیاد هم زدن لازم نیست
آرد سه چهارم پیمانه و نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه و نوک ق چ بگین پودر و نوک ق چ نمک را الک کرده و کم کم به زده اضافه می کنیم و در حین اضافه کردن آرد به زرده سفیده را هم اضافه کرده و فولد می کنیم بعد به دلخواه مواد را تقسیم کرده و رنگ خوراکی می زنیم و در قالب که کاغذ روغنی دارد می ریزیم سپس در فر از قبل گرم شده که 200درجه می باشد به مدت 10دقیقه می گذاریم سپس از فر خارج کرده و به کمک دستمال مرطوب لول می کنیم و نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس از یخچال خارج کرده و خامه کشی می کنیم و دوباره لول می کنیم و در یخچال قرار می دیم
نوش جون