ژله زنبوری شيرعسلی
مواد لازم:
شیرعسلی ١عدد قوطی كوچك
شير گرم يا آب ١پيمانه (ترجيحا شير)
آب سرد ١پيمانه جهت بن ماری كردن ژلاتين
پودرژلاتين ٢.٥ ق س
خامه صبحانه يا قنادی ١٠٠گرم (نصف پاكت خامه صبحانه)
اسانس وانيل مايع ١ ق چ (اجباری نيست)
جهت رنگی كردن: رنگهای خوراکی دلخواه
جهت رنگ و طعم ميشه نسكافه ، قهوه يا كاكائو استفاده كرد
طرز تهيه :
ابتدا روی يك ليوان اب سرد، پودر ژلاتين را بپاشيد بعد از يك دقيقه كه ژلاتين در اب جذب شد و حالت پفکی گرفت، روی بخار آب بن ماری كنيد تا ژلاتين حل شور و روان شود
از طرفی خامه و شير عسلی را مخلوط كرده حسابی بصورت دستی انرا يكدست كنيد،
شير را يك دقيقه در ماكروفر گرم كنيد، و به مواد بالا اضافه كنيد و مجددا هم بزنيد.
بعد ژلاتين حل شده و بعد از اينكه از داغی افتاد از صافی رد كرده به مايع بالا وارد كنيد. الان مايع اماده ست، از اینجا به بعد به سليقه خودتون، هر مقداری رو كه مايل باشيد در ظرف يا لیوانهای كوچكتر جدا كرده، يا رنگ خوراکی بزنيد يا با يه ق مرباخوری (1 ق چ استاندارد) پودر قهوه ، نسكافه و ... را با يك ق چ ، حل كرده از مايع تهيه شده اضافه كنيد و خوب هم بزنيد
نحوه ريختن در قالب:
چنانچه ميخواهيد چند رنگ درست كنيد قالبتان را در فريزرتان مستقر كنيد، هر رنگ را مي ريزيد ، بعد از ٥ دقيقه انرا چك كنيد كه اگر کمی بسته بود رنگ بعدی را اضافه كنيد، چنانچه بموقع اينكار رو نكنيد، لايه انقدر ببندند كه سفت شوند موقع برش ، لايه ها چسبندگی ندارند.
از اين مايه ميتوانيد جهت تهیه ژله های خرده شيشه هم تهيه كنيد و يا نمونه های ديگه ... مثلا ژله رولی در ميان اين مايع نيز بسيار زيبا هستش.
فقط در اینجا ابتدا بدن زنبور، سپس، بالها، و همينطور بقيه قسمتها رو با مایه رنگی که درست کردیم پر میکنیم و بين هر قسمت رنگی داخل فريزر قرار میدهیم تا خودش را بگيرد..