خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ژله دورنگ

    ابتدا ژله پایه(من از انار استفاده کردم)را با زاویه دلخواه در یخچال به صورت کج قرار میدهیم تا ببنده

    سپس وقتی خوب سفت شد 

    ژله بستی(که شامل ژله الوورا و بستی با خامه است را قبلا تهییه کرده و میگزاریم خوب سرد شود(دردمای محیط))روی ژله پایه میریزیم.تمامی لایه هارا به همین ترتیب انجام میدهیم!و برای تزیین کار من از ژله معمولی با قالب قلب استفاده کردم

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان