خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    کاربر جديد|1 |3 پست

    yon.ir/1FCL

    مواد لازم:

    بستنی وانیلی: به مقدار لازم (برای همچین ژله ای و این اندازه، من ۳-۴ لیوان استفاده کردم)

    ژله آلوئه ورا: یک عدد

    ژله هلو و آلبالو: هر کدام یک عدد (برای اینکه تلفیق این دو رنگ باعث ایجاد شدن چنین رنگی میشه! وگرنه با آلبالوی تنها قرمز در میاد)

    ژلۀ پرتقال: یک عددلۀ تمشک آبی: یک عدد

    مقداری انگور بدون هستۀ حبه شده…

    مقداری سیب خرد شدهطرز تهیه: اول ژلۀ هلو و آلبالو رو مخلوط کنید و با دو لیوان آب جوش بذارید روی کتری (برای شفاف تر شدن) و همش بزنین تا خوب حل بشه… بذارین کنار تا خوب خنک بشه… می تونید توی همین حین، ژلۀ آلوئه ورا رو هم با نصف لیوان آب جوش حل کنید و وقتی خوب حل شد نصف لیوان هم آب سرد بریزید و بذارید کنار که آماده باشه تقریبا و خنک بشه… وقتی ژلۀ اول که دو رنگ بود خنک شد، یه لیوان بستنی وانیلی رو بهش اضافه کنید… با همزن دستی یا چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط بشه… اگه ژلتون خنک نباشه و بستنی رو اضافه کنید باعث جدا شدن بستنی از ژله میشه…یعنی خط جداییشون مشخص میشه… داخل قالب می ریزیم تا اونجایی که در واقع گل قالبمونه… من قالبی انتخاب کردم که هشت پر داشت… تصمیمم بر این بود که ۴ پرش رو ژله بستنی بریزم و ۴ پر دیگش رو میوه…

    میذاریم توی یخچال تا خودش رو بگیره… چون بستنیه زود این اتفاق می افته… بعد از توی یخچال در میاریم و ۴ پرش رو یه در میون با چاقو و با احتیاط که گل خراب نشه در میاریم… به این شکل:

    بعد ژله آلوئه ورامون که خنک شده و میوه ها رو که انگور و سیب بودن رو داخل این گلهای خالی شده می ریزیم… انگورها روبه روی هم و سیب ها هم روبه روی هم…

    بعد می ذاریم توی یخچال تا باز خودش رو بگیره…

    ز

    حالا ژلۀ تمشک آبی رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کرده می ذاریم خوب خنک بشه…

    وقتی خنک شد، و از اون ور هم، ژله قبلی خودش رو بست، تمشک آبی رو با بستنی مخلوط می کنیم (یه لیوان) و روی کل ژله می ریزیم… و می ذاریم توی یخچال…

    بعد ژله پرتقال رو هم به همین نحو آماده می کنیم… و باز روی این مرحله می ریزیم… میذاریم توی یخچال… و در این بین ژلۀ آناناس رو آماده می کنیم… خنک که شد، مقداری انار دون شده که داریم رو روی ژله می ریزیم و بعد ژلۀ آناناس رو اضافه می کنیم… می تونید به جای ژلۀ آناناس از آلوئه ورا هم استفاده کنید یا حتی از ژلۀ انار… ولی من می خواستم دونه های انار خوب معلوم بشن! بعد می ذاریم توی یخچال… خوب خودش رو که گرفت… لبه های ژله رو با چاقو جدا می کنیم… داخل ظرف اب گرم می ذاریم کمی… بعد قالب رو بر می گردونیم و جداش می کنیم… می تونید از رنگهای دیگه هم استفاده 

    کنید…

    😋نوش جان😋

    @Special_Cooking🍲

    @khoshmazeha_jely🍧

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان