خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسر انبه و خامه

     

     انبه رسیده بزرگ 3 عدد  .  خامه یا ماست شیرین 3 لیوان  .  گردو به مقدار لازم

     

    طرز تهیه : ابتدا 2 عدد از انبه ها را به صورت پوره در اورید ، برای اماده سازی درون ظرف مورد نظر مقداری انبه بریزید سپس مقداری ماست یا خامه کم چرب را روی آن ریخته و مقداری دیگر پوره انبه را روی انها بریزید.

     

    چند ساعت این ظرف ها را درون یخچال قرار دهید تا دسرها به خوبی سرد شوند.

     

    برای سرو کردن 1 عدد انبه باقی مانده را به شکل مکعب خرد کنید و روی دسر خنک ریخته و با کمی گردوی خرد شده و …تزیین کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان