خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۲۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دنت_زعفرانی 

    این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیه‌ی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.

    مواد لازم  :

     کره یک قاشق غذاخوری

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    گلاب  یک قاشق غذاخوری

    نشاسته  3 قاشق غذاخوری

    شکر 3 قاشق غذاخوری

    شیر 2 لیوان

    زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

     طرز تهیه  :

    برای تهیه این دسر لذیذ ابتدا  شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.

    قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.

    وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.

    باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه دسر غلیظ شود.

    حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

    می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.

    برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان