خانه
706K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دسر شير كاكائو

    🍧 مواد لازم:

    شیر 2 لیوان

    خامه 100 گرم

    پودر کاکائو 2 ق غ

    شکر نصف لیوان

    پودر ژلاتین 3 ق غ

    🍧 طرز تهیه:

    ابتدا شیر کاکائو را آماده کنید؛ یعنی 2 لیوان شیر را با 2 ق غ پودر کاکائو مخلوط کنید و بزارید تا گرم بشه و کاکائو حل بشه. وقتی گرم شد شکر را اضافه کنید تا حل بشه. لازم نیست شیر بجوشه. کمی که خنک شد، ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کنید و در آخر خامه رو بهش اضافه کنید. سپس مواد را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل میکنیم تا ببندد.

    🍧 نکات:

    3 ق غ پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و مقداری کم، آب به آن اضافه میکنیم و ظرف حاوی ژلاتین را روی کتری، بخار آب قرار میدهیم.

    به این روش تبخیر غیر مستقیم یا بن ماری گفته میشود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان