تارت نارنگی
مواد لازم برای لایه تارت
خرده بیسکویت
۲ پیمانه کره آب شده
۱۱۳ گرم شکر
۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه پنیری
پودر قند یک چهارم پیمانه
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای سس نارنگی
زرده تخم مرغ هم زده شده ۶ عدد
آب نارنگی ۳ چهارم پیمانه
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
پوست نارنگی ریز رنده شده یک و نصف قاشق مرباخوری
کره خردشده ۱۱۳ گرم
شکر نصف پیمانه
مواد لازم برای تزیین تارت نارنگی
خامه هم زده شده یک و نیم پیمانه
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
وانیل کمی
برش های نارنگی به مقدار لازم
طرز تهیه تارت نارنگی
1. فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
2. تمام مواد لایه را در ظرف بریزید و خوب مخلوط کنید.
3. در یک قالب مخصوص ۲۸ سانتی که کف آن قابل برداشتن است، پهن کنید.
4. مواد را به پایین و کناره قالب فشار دهید و به مدت ۷-۸ دقیقه در فر بپزید و سپس بگذارید خنک شود.
5. یک چهارم فنجان پودر شکر و پنیر خامه ای را در کاسه هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
6. سپس روی لایه آماده شده پهن کنید و در یخچال قرار دهید.
7. زرده های هم زده شده را کنار بگذارید.
8. آب میوه، نصف پیمانه شکر، نشاسته ذرت و پوست نارنگی را با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بپزید و مرتب هم بزنید تا مواد شروع به جوشیدن کند و غلیظ شود.
9. مواد آماده شده را از روی حرارت بردارید.
10. به مقدار کمی از این مواد گرم کره اضافه کنید و هم بزنید تا کره ها ذوب شود.
11. سپس برای مدتی کاملا هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. پس از کمی سرد شدن پهن کنید و در یخچال قرار دهید.
12. خامه و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید و با آن و برش های نارنگی تزیین کنید.