دسر_هلو
مواد لازم:
هلو 3 عدد
خامه 50 گرم
ژله هلو يا آناناس 1 بسته
شیر 1 ليوان
پودر ژلاتین 1 قاشق مرباخوري
وانیل مقداری
شکر 2-3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا ژله هلو رو تو یه لیوان و نصفی آب گرم حل میکنیم و میذاریم خنک بشه...
هسته هلوها رو در آورده و پوست ميكنيم و يكی را برش ميزنيم و کف ظرف دسر میریزیم.
نصف ژله هلو که خنک شده بر روی هلوهای خرد شده میریزیم تا روی آنها رو بگیره و در یخچال میگذاریم.
باقی هلوهاي خرد شده رو در مخلوط کن میریزیم و حسابی پوره میکنیم و 50 گرم خامه به همراه نصف لیوان شیر سرد اضافه و حسابی مخلوط کردیم.
باقی ژله رو به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم... نصف لیوان شیر و با دو قاشق غذاخوری شکر گرم میکنیم تا شکر حل شود و سپس مقداری وانیل اضافه میکنیم... 1قاشق مرباخوری ژلاتین رو که به صورت بن ماری در آب حل کردیم و خنک شده به شیر و شکر اضافه و در نهایت به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم.
زمانی که ژله ای که در یخچال گذاشتیم خودش رو گرفت و رویه اش حالت چسبناک پیدا کرد مخلوط هلو و شیر رو میریزیم روش و میذاریم تا خودش رو کامل بگیره...
من از ژله آناناس و از شليل برای كف ظرف استفاده كردم.
از كمپوت هلو هم ميتونيد استفاده كنيد.