خانه
712K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پای آناناس

     

    1 - آرد سفید  300 گرم

    2 - پودر قند  50 گرم

    3 - روغن صاف  100 گرم

    4 - روغن مایع  80 گرم

    5 - شهد  45 گرم

    6 - شیر  100 میلی لیتر

    7 - بیکینگ پودر  1/2 قاشق چای خوری

    8 - آناناس (حلقه شده - یک قوطی کوچک)  1 عدد متوسط

    9 - پودر قند (برای تزئین)  به میزان لازم

    10 - تخم مرغ  4 عدد

    11_ شکر  150 گرم

     

    شرح و مراحل پخت:

    1 - روغن را با پودر قند (50 گرم ) و شکر میزنیم تا صاف و یک دست و کرمی رنگ شود تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه میکنیم تا حدی که کاملا با مواد مخطوط شود میزنیم ( 1 دقیقه ) 

    2 - سپس شیر را اضافه کرده و بعداز ان شهد را اضافه میکنیم

    3 - آرد را با بیکینک پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و داخل قالب کپسول گذاشته 

    4 - سپس مواد را در داخل کپسول ریخته و روی ان یک برش اناناس کامل یا نیمه قرار میدهیم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار میدهیم.

    نکات کلیدی:

    میتوانیم سیب را با شکر پخته و بعد استفاده کنیم یا سیب  را رنده کرده با شکر بپزیم. و بعد میتوان از پودر دارچین هم استفاده کرد یا سیب خام را در پودر دارچین و شکر غلطانده و بعد استغاده کرد.

    پیشنهاد سرآشپز:

    میتوانیم این مواد را در یک قالب گرد 24 سانتی متری درست کنیم که به صورت کیک در میاید

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان