پای آناناس
1 - آرد سفید 300 گرم
2 - پودر قند 50 گرم
3 - روغن صاف 100 گرم
4 - روغن مایع 80 گرم
5 - شهد 45 گرم
6 - شیر 100 میلی لیتر
7 - بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
8 - آناناس (حلقه شده - یک قوطی کوچک) 1 عدد متوسط
9 - پودر قند (برای تزئین) به میزان لازم
10 - تخم مرغ 4 عدد
11_ شکر 150 گرم
شرح و مراحل پخت:
1 - روغن را با پودر قند (50 گرم ) و شکر میزنیم تا صاف و یک دست و کرمی رنگ شود تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه میکنیم تا حدی که کاملا با مواد مخطوط شود میزنیم ( 1 دقیقه )
2 - سپس شیر را اضافه کرده و بعداز ان شهد را اضافه میکنیم
3 - آرد را با بیکینک پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و داخل قالب کپسول گذاشته
4 - سپس مواد را در داخل کپسول ریخته و روی ان یک برش اناناس کامل یا نیمه قرار میدهیم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار میدهیم.
نکات کلیدی:
میتوانیم سیب را با شکر پخته و بعد استفاده کنیم یا سیب را رنده کرده با شکر بپزیم. و بعد میتوان از پودر دارچین هم استفاده کرد یا سیب خام را در پودر دارچین و شکر غلطانده و بعد استغاده کرد.
پیشنهاد سرآشپز:
میتوانیم این مواد را در یک قالب گرد 24 سانتی متری درست کنیم که به صورت کیک در میاید