دسر آناناس
چى نياز دارم؟!
1 - آب آناناس 1 پیمانه
2 - شیر 320 میلی لیتر
3 - شکر 150 گرم
4 - پودر ژلاتین 15 گرم
5 - آب 1/3 پیمانه
6 - اسانس (آناناس) 2 قطره
7 - آب لیمو ترش 1 قاشق سوپ خوری
8 - خامه (قنادی) 200 گرم
چطور درست كنم؟!
1-آب آناناس را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
2-مواد رااز روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملا خنک شود .
3-سپس شیر را که یکربع قبل بیرون از یخچال قرار داده ایم را به مواد بالا اضافه کنید.
4-ژلاتین را داخل کاسه کوچکی میریزیم و آب سرد روی آن ریخته روی حرارت بن ماری قرار داده تا ذرات ژلاتین در آب حل شود.
5- اجازه دهید ژلاتین کمی خنک شود و به مواد بالا اضافه میکنید.
6-اسانس و آبلیموترش را هم به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد دسر خنک شود.
7-خامه را بزنید تا فرم بگیرد.
8-مواد دسر را که خنک شده به خامه فرم گرفته اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
9-مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
10دسر را در ظرفی که مرطوب کرده ایدبرگردانید
11این کرم به مدت 12ساعت در یخچال قلبل نگهداری است.
نکات کلیدی:
اگر آب آناناس با شیر هم دما نباشد این دسر سریع میبرد پس خیلی دقت کنید.
پیشنهاد سرآشپز:
در این دسر به جای آناناس از آب کمپوت میوهایی مانند هلو شلیل پرتغال و انبه هم میتوانید استفاده کنید. در صورت تمایل میتوانید از تکه های خرد شده آناناس هم استفاده کنید.