کمپوت_گلابی_با_آب_آلبالو
حالا به زبان آکادمی :
دسر #بل_هلن یکی از دسرهای شیک و زیبا .
دو گلابی سفت و سالم رو شسته پوست گرفتم به همراه یک فنجان آلبالو(یخزده)،یک فنجان آب،دو دونه هل،اندازه دو بند انگشت چوب دارچین توی یک قابلمه خیلی کوچک گذاشته با در بسته روی حرارت ملایم حدود یکساعت یا کمی بیشتر تا جایی که رنگ و طعم و شیره ملایم بخوردش بره و بپزه ولی له نشه...گلابیها رفتن یخچال خوب خنک شدند و آماده سرو بهمین راحتی .
.
این دسر فرانسوی معروف است به #بل_هلن #دسر_گلابی
که با آب شاهتوت هم میشه تهیه کرد . این دسر که همراه با اسکوپ های بستنی وانیلی و سوربت یا بستنی یخمک ها و موس ها سرو میشود و گلابی هایی هستند که با تکنیک Poached در شهد و شربت بار معطر پخته شده و سپس با خامه فرم گرفته و پرک و خلال خشکباری مانند بادام و گردو و سس های شکلات و توت فرنگی و پوست پرتقال و گل های خوراکی و .... در انواع فانتزی تزیین میشوند .