انواع دسر
#پاناکوتا
مواد لازم
خامه 175 گرم
شیر 1/5 لیوان
شکر 5ق.غ
پودر ژلاتین 2ق.غ
آب 1استکان
شربت آلبالو 2ق.غ(در صورت تمایل)
وانیل ¼ ق.چ
طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین رو تو یه استکان آب سرد ریخته و روی کتری به روش بن ماری حل میکنیم. سپس خامه، شیر، شکر، شربت آلبالو(در صورت تمایل) و وانیل را خوب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده تا کم کم گرم شده و شکر کاملا حل شود سپس ژلاتین را اضافه کرده و خوب باهم مخلوط میکنیم، دقت داشته باشید که مواد نباید بجوشد و زمانی که بخار از پاناکوتا بلندشد و مواد یکدست شد باید از روی حرارت برداشته و در قالب ریخته و به مدت 6 تا 7 ساعت در یخچال قرار داده تا خوب ببندد.سپس میتوانید سس میوه یا ژله تزئین کنید.(نکته: میزان شکر بستگی به ذائقه شما دارد و میتوانید کمتر یا بیشتر اضافه کنید.)