ژله شيريني زبان
تو یه ظرف پیرکس به ضخامت لایه اول که تیره است و کنجد روشه از ژله موزی یا ژله آناناس استفاده کنید و به جای آب سردش از دلستراستفاده کنید تا تیره تر بشه میشه کمی نوشابه هم زد كه من نداشتم بذارید تو یخچال خودش که گرفت یه لایه ژله آناناس یا موز با بستنی وقتی گرفت ژله موز یا آناناس ساده و پشت سر هم تکرار کنید تا تعداد لایه ها با لایه اول ۸لایه بشه بعد که کامل خودش گرفت با چاقو بیضی برش بدید البته من چاقوم خيلي تيز نبود و فكر ميكنم باقالب شيريني زبون قالب بزنيم خيلي طبيعي تر ميشه
روي ژله رو با چاقو برش نازك بزنيد لايه زيري كه ژلهبستني هست مشخص ميشه
من كمي رنگ زعفرون روش زدم كه طبيعي تر بشه و روش كنجد پاشيدم