چیز_کرم_انبه
مواد لازم:
انبه رسیده درشت ۲ عدد
شکر به مقدار لازم
خامه ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۲۰۰ گرم
اب سرد ۱/۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
توی یه کاسه آب را بریزید و پودر ژلاتین را روش بپاشید و بگذارید توی ماکروفر یا سر کتری تا به روش بن ماری حل بشود و کنار بگذارید تا خنک شود. انبه ها را پوست کنده و پوره کنید.
حالا خامه را بهش اضافه کنید و با هم زن در حد یکدست شدن بزنید.حالا نوبت شکرش است که بسته به شیرینی و رسیدگی انبه و البته ذائقتان تنظیمش کنید. حالا پنیر را اضافه کنید و با هم بزنید تا گلوله های پنیر باز بشوند
در نهایت مایع ژلاتین سرد شده را بهش اضافه کنید. انقدر بزنید تا همه مواد یکدست بشوند و شکر حل نشده یا پنیر باز نشده داخلش نباشد. حالا قالب دلخواهتان را بیارید و موادتان را داخلش بریزید.