دسر بانوفی پای
مواد لازم:
بیسکوییت خرد شده 70 گرم
موز حلقه شده 2 عدد
پودر شکر 4 قاشق غذاخوری
خامه پر چرب 235 گرم
کارامل 300 گرم
طرز تهیه:
۱⇦ ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید.
۲⇦ سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم (موز) کنار بگذارید.
۳⇦ حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید).
۴⇦ خامه با پودر شکر را بزنید تا فرم بگیرد.
روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید.
۵⇦ تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی بستنی قرار دهید.بعد روی موز کارامل بریزید.
برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید.