کوکی به شکل گردو
کره 230 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
پودر شکر 1 پیمانه
جوش شیرین 1 ق چ
نمک یک چهارم ق چ
آرد الک شده دو و یک دوم پیمانه
برای مواد میانه
شیر عسلی تغلیظ شده 4 تا 6 ق س
کره ذوب شده در دمای محیط
کره و پودر شکر و زرده تخم مرغ و آرد و جوش شیرین ونمک را در کاسه ای ریخته و به مدت 4 دقیقه با میکسر یا هم زن هم میزنیم تا خمیر به دست آید. این کار را با مخلوط کردن دست نیز ادامه دهید تا خمیری یکدستی به دست آید.
از خمیر به اندازه 2 ق چ برداشته و در دست گرد کرده و در قالب گردو شکل قرار داده و با انگشت کاملا کف قالب پهن می کنیم و به ضخامت نیم سانت در آورده. (قالب مخصوص به شکل گردو)
قالب ها را در سینی فر از قبل گرم شده با دمای 350 درجه فارنهایت و به مدت 10 تا 15 دقیقه با تا زمانب که طلایی شوند در فر می گذاریم. پس از خارج کردن آنها از فر تا هنوز گرم هستند به آرامی از قالب خارج کرده و میگذاریم تا خنک شوند.
برای مواد میانی شیر عسلی و کره را با هم زن زده تا خوب مخلوط شوند به مدت 3 تا 4 دقیقه وبعد داخل نیمه های شیرینی ریخته و هر دو نیمه را به هم وصل می کنیم و روی آن پودر شکر ریخته.
برای مواد میانی از کرم های دیگر به سلیقه خود می توانید استفاده کنید.
این کوکی مخصوص کشور اکراین می باشد.