خانه
713K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۴۶   ۱۳۹۵/۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دسر اروپایی

    ✍مواد اولیه : برای 2 نفر

    ژله یا بریلو آلبالو 1 پیمانه

    پنیر ماسکارپونه 100 گرم

    خامه فرم گرفته 2 قاشق سوپخوری

    موز 1 عدد

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    بیسکوییت ویفر به میزان لازم

    سس گاناش به میزان لازم

    اکلیل های خوراکی یا شکرهای رنگی برای تزئین

    🍜روش تهیه:

    1. ترایفل‌ ها از دسته دسرهای انگلیسی هستند که به صورت ترکیبی با خامه و میوه یا انواع کرم‌ها و میوه‌ها به صورت لایه لایه تهیه می‌شوند.

    2. پنیر ماسکارپونه، خامه فرم گرفته و وانیل را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود، سپس کف لیوان‌های تک‌نفره مورد نظر یا جام موردنظر بریلو آلبالو یا ژله آلبالو که غلیظ شده است بریزید و موز‌ها را هم حلقه‌حلقه در دیواره جام قرار دهید، سپس مواد کرم را درون قیف ریخته و 3/2 ظرف را پرکنید و روی آن یک قاشق گاناش بگذارید؛ بعد اکلیل‌های خوراکی یا شکر‌های رنگی بپاشید و یک تکه ویفر به دلخواه کنار آن قرار دهید و به مدت ٢ ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.

    🚦نکته: 

    سس گاناش از ترکیب شکلات تخته‌ای و خامه صبحانه به صورت حرارت غیرمستقیم تهیه می‌شود. (آماده شده این سس هم موجود است) طرز تهیه خامه فرم گرفته را هم میتوانید  با کلیک روی #خامه_فرم_گرفته بیابید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان