خانه
713K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۵:۰۵   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ_ﺑﺴﺘﻨﯽ_ﻃﻌﻢ_ﺗﻮﺕ_ﻓﺮﻧﮕﯽ

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ : 

    ﺧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

    ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ 20 ﻋﺪﺩ ‏(ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ‏)

    ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻭﺍﻧﯿﻠﯽ ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻻﺯﻡ

    ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ‏( ﺳﺎﻗﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﯾﺎ ﮐﺮﻣﺪﺍﺭ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :

    ﯾﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﮐﯿﮏ ‏( ﮔﺮﺩ‏) 20 ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﺭﻭ ﺑﺎ ﮐﺎﻏﺬ

    ﺭﻭﻏﻨﯽ ﯾﺎ ﻓﻮﯾﻞ ﻣﯿﭙﻮﺷﻮﻧﯿﻢ ﻭ ﺑﻤﺪﺕ 10 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﻮ

    ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺳﺮﺩ ﺑﺸﻪ.

    ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﻭ ﺗﻮ ﯾﻪ ﮐﺎﺳﻪ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﺣﺪﻭﺩﺍ 2 ﺩﻗﯿﻘﻪ

    ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺣﺎﻟﺖ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻭ

    ﺣﻔﻆ ﮐﻨﻪ.

    ﻧﺼﻒ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻫﺎﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺑﺴﺘﻨﯽ

    ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺣﺪﻭﺩﺍ 1 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﺴﺘﻨﯽ

    ﺻﻮﺭﺗﯽ ﺭﻧﮓ ﺑﺸﻪ. ﺳﭙﺲ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ

    ﻫﺎﯼ ﻟﻪ ﻧﺸﺪﻩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﮐﯿﮏ ﺳﺮﺩ

    ﺷﺪﻩ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﮐﺮﺩﻩ، ﺳﻄﺤﺶ ﺭﻭ ﺻﺎﻑ

    ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ.ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺭﻭ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻧﺼﻒ ﺧﺎﻣﻪ

    ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺣﺪﺍﻗﻞ 2

    ﺳﺎﻋﺖ ﺗﻮ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﺣﺎﻟﺖ ﺑﮕﯿﺮﻩ . ‏(ﺍﮔﺮ

    ﺑﯿﺶ ﺍﺯ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺗﻮ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻭﯼ ﺍﻭﻥ ﺭﻭ

    ﺑﺎ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺑﭙﻮﺷﻮﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﯾﺦ ﻧﺰﻧﻪ ‏).

    ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻥ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺑﻘﯿﻪ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﻭ

    ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﺗﺎ ﻓﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﻩ. ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﯿﺮﻭﻥ

    ﻣﯿﺎﺭﯾﻢ ﻭ ﺍﺯ ﺧﺎﻣﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺰﺋﯿﻦ ﮐﯿﮏ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ

    ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ.

    ﻧﮑﺎﺕ:

    1‏)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺷﯿﺮ ﮐﻤﯽ ﺭﻗﯿﻖ

    ﮐﻨﯿﺪ .

    2‏)ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻻ ﺑﻪ ﻻ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻭ

    ﺧﺎﻣﻪ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.

    3‏)ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﻣﻮﺯ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ

    ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ.

    ﻧﻮش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان